A Gintama részeit hol tudom megnézni magyar felirattal?
A 225.résznél abba hagytam az animét egy kis időre, az isekai.hun néztem addig ott minden rész fent volt, majd mikor újra elkezdtem volna nézni a veboldal azt írta ki hogy javítások folynak rajta vagy valami ijesmit, így hát elhalasztottam a gintama nézését addig míg a veboldal újra jó nem lesz azóta 1 hónap telt el és most mikor rákerestem a isekai.hura semmit nem adott ki csak egy külföldi oldalt amin a gintamát el se kezdték fordítani😅
Nem tudom hogy mi történt az oldallal lehet hogy nevet változtatott vagy megszünt, máshol meg nem találom az anime össze részét csak párat. Hogy ha valaki tudja mitörtént a veboldallal meg köszönném ha elmondaná vagy hogy hol lehet magyar felirattal megnézni a 225-től a részeket.
Én itt néztem annó 201 részt. Viszont asszem 260-tól valameddig sehol sem találtam fenn a részeket.
Pár éve elkezdtem nézni indavideón, de ezek szerint beletörtöltek, ezt nem tudom. Esetleg nézd meg (most nem tudok belépni leellenőrizni) az animeaddicts-en, mert hetek óta elkezdtek magyar feliratokat tömegesen feltötelni azon ismertetőikhez, amelyekhez nincs fent videó. (Amelyekhez van video, értelemszerűen hardsub ÉS softsub is van, magyar. Itt-ott ENG SOFTSUB is.)
Valamint van egy archiv feliratkiegészítő oldaluk,
ELŐBB EZT JAVASLOM MEGNÉZNI, ide még regisztrálni se kell,
én most nem fogom letesztelni, megteheted, ha gondolod és
ha SOFT SUB is érdekel téged;
Sorolom, melyeknek a softsubjai vannak az archivumukban, a hozzászólásom végén meg ott lesz a link Gintamákhoz is, meg egy halom más soft sub-hoz:
Gintama
Gintama Gaiden: Shiroyasha Koutan
Gintama Movie 1: Benizakura Arc - A New Retelling
Gintama Season 2
Gintama Special: Birth of White Demon
Gintama'
Gintama' Enchousen
Gintama' Overdrive
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!