Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit gondoltok erről az anime...

Mit gondoltok erről az anime nézettségi listáról?

Figyelt kérdés

Nagyrészt szezonos anime, egy pár előző szezonból maradttal + One Piece.

Tudom rengeteg féle okból értelmetlen és nehéz méricskélni, mit nézz a magyar, de kíváncsi voltam rá. (tapasztalatom sincs benne)

95%-ban inda nézettség alapján, számoknak nem láttam értelmét kiírni*.

Tetején a legnézettebb.

kép: [link]

* pár ok:

- nem a legutolsó megjelent epizódott számoltam

- több csapat viszi, de max. 2 ismertet/elfogadottat számoltam bele

- van aki letölti vagy máshol nézzi meg, aminél nincsenek számok

- mindenki letudja magának csekkolni, hogy mennyire helyes a sorrend

- vannak akik kicsit levannak maradva

Van ami nincs a listában, pl.: Shuumatsu no Harem, mivel nem találtam róla adatot.

2022. febr. 20. 19:38
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
72%

Itt pontosan mit szeretnél meg tudni? Mármint milyen szempontból mit gondolunk róla? Mondjuk el, hogy jó munkát végeztél vagy mi?

Egyébként szerintem azért fals az egész, mert sokan nem is indán nézik, többek között én se.

2022. febr. 21. 08:35
 2/30 anonim ***** válasza:
26%
de legtöbben ott nézik
2022. febr. 21. 08:51
 3/30 anonim ***** válasza:
37%
Tévedsz utolsó... Az inda nagyon hátul kullog a nézettségben.
2022. febr. 21. 10:22
 4/30 anonim ***** válasza:
0%
forrás?
2022. febr. 21. 10:33
 5/30 anonim ***** válasza:
26%

A legtöbb animés az indán nézi itthon mivel ott van magyar felirat is.

Más oldalon is nézik talán, de nincs ekkora nézettségű videos portál még egy amit néznek.

2022. febr. 21. 10:34
 6/30 anonim ***** válasza:
30%
"A legtöbb animés az indán nézi itthon mivel ott van magyar felirat is." Forrás? Az animések jó része nem igényli a feliratot, másrészt sok más helyen is van magyar felirattal anime.
2022. febr. 21. 10:36
 7/30 anonim ***** válasza:
30%

#2 #5

Honnan jön a feltételezés, hogy legtöbben magyarul nézik? A magyar feliratok hátránya az az, hogy lassan készül el, ha valaki tud angolul, akkor nem fog adott esetben 3-5 napotvárni a feliratra.

Ez pedig kevésbé ismert animék esetén még inkább előjön. Lehet, hogy megizzadva, de másnap látod az SnK új részét, de a Slow Loop biztos nem élvez prioritást.

(Slow Loop-ra rákerestem, február után került ki az első része, leglaábbis, amit én találtam az indán, mikor egy hónapja már ment.)

Igen, egy tizenéves jó eséllyel magyarul nézi, csak akik DB-n meg hasonlókon nőttek fel, azok felnőttek, és ha beszélnek angolul, akkor nem fognak heteket várni egy részre.

Nekem pl. van pár ismerősöm és egyik se nézi magyarul, már csak a gyenge fordítás miatt se.

Az a nézettségi lista olyan szempontból nem változna, hogy pl. a Slow Loop teljesen előre kerül, mert valószínűleg nem, de egy kategóriába eső animék simán helyet cserélhetnek. (Pl. Snk és KnY meg ilyenek).

2022. febr. 21. 10:46
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
"A magyar feliratok hátránya az az, hogy lassan készül el" Meg hogy sok a brutálisan gyenge fordítócsapat, és gondolkodnod kell magyar létedre hogy mit akartak mondani-magyarul... Plusz ott vannak a durva félrefordítások is.
2022. febr. 21. 11:25
 9/30 anonim ***** válasza:
0%
A elgtöbb animés márpedig magyarul nézi.. Nem mindenki, de ők a jelentős öbbség.
2022. febr. 21. 11:26
 10/30 anonim ***** válasza:
77%
Attól hogy TE nyelvtudás hiányában így nézed, ne hidd hogy a többiek is.
2022. febr. 21. 11:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!