Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak szerintem teljesen...

Csak szerintem teljesen értelmetlen az, hogy Eren manipulálta az apját?

Figyelt kérdés

Eren tulajdonképpen mégcsak titán sem volt, amikor Grisha legyilkolta a királyi családot, azután kapta meg csak a foundert, vagyis tulajdképpen annak, hogy Grisha legyilkolja őket muszáj volt, hogy egyszer megtörténjen bármilyen befolyás nélkül is, hogy Eren egyáltalán képes legyen erre. Nem tudom, hogy érthető-e. Ha Grisha nem öli meg a családot, akkor Eren nem kapta volna meg a foundert és így nem is jutna el idáig. Ha egy olyan dolgot befolyásolt volna, ami abban az időben volt, amikor már megvolt a founderje, az lehetséges lenne, tehát teszem azt Hannes halálát már megtudta volna akadályozni, mert akkor már megvolt az ereje hozzá. Ha visszamegy a múltba és megmenti Faye-t, az megintcsak nonszensz lenne, mert akkor Grisha nem jutott volna el odáig és akkor Eren sem lenne, viszont, ha egy olyan embert ment meg a múltban, aki nem volt hatással Grishára meg úgy különösebben Eren jövőjére, akkor az megintcsak más. Akkor ennyi erővel miért nem ment vissza Ymir múltjába, hogy őt befolyásolja, hogy ne mentse meg a királyt? Azzal is az lett volna baj, hogy ha az nem történt volna meg, akkor Eren nem is biztos, hogy létezne. Remélem érthető. Tökmindegy hány idősík van, ennek egyszer megkellett, hogy történjen a manipulálása nélkül is.

Hacsak nem volt valahogy benne Ymir keze is, ez így logikátlan.

2022. febr. 3. 04:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%

Legalább odaírtad volna hogy SPOILER utolsó...

Nekem nem, mert már tudom a végét, de másnak ne rontsd már el pls.

2022. febr. 6. 19:27
 22/28 anonim ***** válasza:
16%
Akkor azt se kene leirnom hogy arminek majd osszefognak reinerel es tarsaival, hogy megallitsak erent?
2022. febr. 6. 19:55
 23/28 anonim ***** válasza:
78%

Remélem még önelégülten is mosolyogtál hozzá, hogy hm dejo, ha valaki eddig nem kapott spoilert, és teljes izgalommal nézheti a részeket, most végre elbasztam neki.

<3

2022. febr. 6. 21:00
 24/28 anonim ***** válasza:
83%

20-as miért kell parasztnak lenni, de most komolyan?! jelenteni foglak mert egy idióta vagy már bocsánat. szívesen elkísérlek holnap az iskolába, az alsósokhoz beültetlek és majd megtanulod hogyan kell leírni azt hogy SPOILER!!!

18-asnak van itt igaza

2022. febr. 7. 12:26
 25/28 anonim ***** válasza:
18%
24. Akkor azt se kene leírnom h conie anyja majdnem megeszi falcot?
2022. febr. 7. 14:53
 26/28 anonim ***** válasza:
62%
Edesistenem, komolyan ez boldogga tesz teged, vagy viccesnek tartod magad?
2022. febr. 7. 17:39
 27/28 anonim ***** válasza:
69%
Engedd el, ezzel csak adod alá a lovat. Jelentsétek inkább az idiótáját, abból talán tanul.
2022. febr. 7. 20:08
 28/28 anonim ***** válasza:
50%

"talán te gondolod hogy okos vagy nem? Kicsit tul kellene lepni az anime szekción okoska… én neked általános és kvantum fizikai elméleteket soroltam fel"

Jó, akkor szépen tisztázzunk valamit, "okoska". Az író nem kvantumfizikus, mégha olyat is írt volna, aminek kvantumfizikai alapokon lenne értelme, akkor sem annak megfelelően kell értelmezni, mert ő sem annak szánta.

Mellesleg még ha fizikus írja a script-et, akkor sem mennek bele olyan dolgokba, mint kvantumfizika, mivel az embereknek nehezen fogyasztható. Még EnJoe Toh sem ment bele hard kvantumfizikába pedig ő fizikus és még így is nehezen érthetőnek tartják a script-jeit.

"Stephen hawkings-al fogsz vitatkozni akihez megsúgom azaz alom ahonnan kibújtál nagyon kevés"

Hatalmas nagy retardált vagy, hogy ha szerinted ő írta a SnK-t.

Mondjuk legalább kiderül, hogy miért írsz marhaságokat.

"Az hogy vitatkozol az elméletekkel az csak a te szegénységi bizonyitvanyodat mutatja"

Jó, innen már lehet tudni, hogy hülye vagy.

Normális ember az elméletekkel való vitát üdvözli, mivel az alapján derül ki, hogy egy elmélet megállja-e a helyét.

A tiéd nem.

"talán olvasd el a szak dolgozatait"

Egybe kell írni a szakdolgozatot, te nagyon okos ember.

"miért lehetséges az időutazás a múltba és hogy ezzel az idő nem egy dimenziós hanem több dimenziós"

Megint kiderült, hogy hülye vagy.

Sehol nem vitattam azt, hgoy lehet-e utazni a múltba.

Mellesleg a többdimenziósságot pont az Attack Titan ereje zárná ki, és a hivatalosan is elfogadott elmélet is az, hogy itt egy egy dimenziós, fixed timeline-ról van szó.

De persze ezt - ahogy írtam - az zárja ki, ahogy használják az erejét.

"Igen én okos vagyok mert nem alomból jöttem hanem fizikának nevelkedtem fel nem pedig gyorsba okoskodók googlén"

Olyan okos vagy, hogy nem tudod a szakdolgozat szót sem helyesen leírni.

Elmondom kedves agyoniskolázott idióta, egy mérnökkel vitatkozol.

"hanem már lassan 20 éve merulok el benne… szóval ja nem hiszem hanem tény és való"

És az azalatt a 20 év alatt sem sikerült elsajátítani az írásjelek használatát.

Izgalmas 20 év lehetett.

"Amúgy az ki van mondva pont az utolso részben hogy hogy csak annyi emléket látnak amennyit eren megenged"

Igen, ami még kevesebb értelmet ad az egésznek, miközben az eddigiek alapján 5-6 jelenetben mutatott neki emléket, míg ténylegesen releváns jelenet max 2-3 volt.

"Mi az hogy a jövő nincs kőbe vésve? Senki sme mondott ilyent (ebből is érződik hogy nagyon nem érted)"

Nem, ebből következik, hogy te nem érted. Az "ilyent" kifejezés meg pláne nevetséges.

Az Attack Titan ereje egyértelműen arra utal, hogy fix jövőnek kell lennie, mivel kizárólag ekkor láthatja a felhasználó a jövőt.

Ha nem lenne fix, vagyis változna, akkor létrejönne egy paradoxon, amikor lát valamit, de a múltban emiatt valami változik, így változik a jövő, tehát olyan dolgot látott, ami nem is a jövő.

Ismert időparadoxon, és abból, hogy te ezt nem fogtad fel, jól látszik, hogy nem foglalkoztál fizikával nem hogy 20 évet, a 20 nap is kérdéses.

"Eren szemszögéből ezek emlékek azaz a múlt azonban a többiek szemszögéből ezek a jövő dolgai"

Igen és ezért kell értelmet nyernei a múlt szemszögéből is. Ha a jövő fix és kőbe vésett, akkor érthető, viszont ez más problémákat vet fel.

Ha nem fix, akkor potenciálisan végtelen jövőt látna valaki, ami annyit jelentene, hogy nem tudna a jövő ismeretében dönteni.

Egyébkétn nagyon aranyos ahogy erőlködsz, viszont ezt a vitát számtalanszor lefolytattam már, legtöbbször angolul és akkor sem tudott senki cáfolni, illetve magyarázatot adni arra, ami a bajom ezzel.

Parancsolj:

[link]

"Nincs múlt megváltoztatás te idiota"

De, de láthatóan nem sikerült felfognod, mivel olyan okso vagy, hogy nem is érted, amit írtam.

"A hawkingféle cucc lényege hogy nincs megváltoztatva a mult hanem így kellett történnie de ehhez több idő síknak kell lenni"

Na, itt kezdődnek a problémák, amikor már azt sem tudod, hogy mit írt le.

A probléma az, hogy láthatóan semmi közöd a fizikához és több különböző időutazási elméletet mosol össze, amik egymásnak nem feleltethetőek meg.

"Ezek mind tudományosan elfogadott elméletek… lehet vitatkozni velük de csak a hülyék csinálják"

Ez egy másik árulkodó jel, hogy ostoba vagy.

A történelem során nem egyszer volt, hogy tudományos elméleteket támadtak pont azért, mert nem állták meg a helyüket és ezeket cáfolták.

"Utoljara sajnos a szellemi képességeid nincsenek olyan szinten hogy felfogd ezért értelmetlen győzködni"

De neked, aki még a szakdolgozat szót sem ismeri, ami annyit tesz, hogy egyet sem írtál, nagyon okos vagy. :DDD

"Tér-idő az relatív

Húr elmélet engedi a több tér-idő dimenziót"

Igen, az Attack Titan képessége kizárja.

"Grishának ezek a jövő emlékei azaz a jövőbe lat a jövő pedig változtatható! (Laplace démona)

A múlt az nem (hawkings féle)"

Csak, hogy látjuk, hogy változott. Ez volt az egész rész lényege, hogy Grisha magától nem tett volna meg valamit, de a jövő miatt megteszi.

Szánalom, hogy te okosnak hiszed magad.

"Grisha és kruger egy olyan időkeret láttak amiben mikasa armin meghalt de az az illékony jövő volt és amikor ők éltek akkor ez a jelen volt volt!"

Ez pedig azt jelentené, ahogy írtam is, hogy az Attack Titan ereje valójában haszontalan, illetve paradox is, mivel olyan dolgokat látsz, amik nem a jövő részei.

Így egyébként a használó nem is tudja, hogy mit tegyen, mivel ha lát dolgokat, amiknek egy része a jövő, másik része pedig nem része a jövőnek, akkor értelmetlenül fog cselekedni.

"De akkor amikor ők látták akkor az illékony jövő volt ami változható"

Vagyis mégegyszer, az Attack Titan lát dolgokat, ami nem a jövő része, vagyis a képességének nem kellene működnie.

"Mondom ehhez több iq kell mint az átlag… ishiyama nagyon jól írta meg mert valószínűleg utánanézett nagyon alaposan"

Az IQ-teszteken a jelenleg elérhető legmagasabb eredményt mérték nálam többször is, te nagyon okos barom.

"Még is mire fel hogy hawkingsnak meg Einsteinnek akartok ellent mondani?"

ARra fel, hogy ha egyébként Hawking más mondatát, elméletét idézem, akkor meg egyértelműen kimondta, hogy lehetetlen a múltba utazni.

"Értem én hogy nagyon ti akartok nyerni de a fizika az fizika… ebben nem nyer senki hanem törvények léteznek…"

Az amit csinálsz egyébként érvelési hiba. Azért kellene valamit elfogadnunk, mert X ember mondta, nem pedig azért, mert van értelme.

Ez egyébként csak annyit jelent, hogy az értelmi szinted nem éri el az érettségi szintet, mert ott bizony oktatják az érvelés technikát.

"Fel sorolhatom őket tény és való és azok amiket felsorolom azok igazak mert ettől függetlenül a sorozat logikus és megerősíti ezeket a törvényeket"

Csak az a baj, hogy nem, mert több különböző elméletet mostál össze, amik egyébként kizárják egymást.

"Ja amúgy tudok helyesen írni, de nem neten fogom használni, hanem hivatalos levelekben"

Ha neked külön figyelned kell a helyesírásra, akkor ott régen gondok vannak.

Ez kb. olyan mintha azt mondtad volna, hogy "én meg tudom oldani a világ összes matematikai problémáját, csak mivel sosem adták fel nekem dolgozatban, így nem tettem".

Így a fogyatékosok beszélnek.

2022. febr. 8. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!