Attack on Titan, Az egész értelmetlen nem gondoljátok?
Az egész értelmetlen hiszen az emberek birtokában vannak egy olyan dolognak amivel simán legyőzhetik az óriásokat.
És itt most ne Erenre gondolok.
Hanem arra , hogy az Óriások este nem aktívak. Akkor meg miért nem mennek ki este mikor és végeznek az összes óriással?????????????????
Vagy csak elsiklottam valami felett??????
Mert ha jól gondolom akkor mind (hülyék) idióták hogy erre nem jöttek még rá.
Na erre varjatok GOMBOT :D xD
Annyira nem bonyolult. Az emberek (amennyire ők tudják) egyedüli túlélők, amíg a Titánok az egész Földet uralják már. Kimennek, megölnek párat, másnapra újak jönnek helyükbe.
Egyébként nem mindegyik inaktív este, csak a sorozat még nem tart ott talán.
A mangát nem olvastam csak az animéből vontam le a tanulságokat.
De van még egy jó pár kérdés amire még nem jöttem rá.
Pl: az utolsó rész végén a falban álló óriás??????
Mit keres ott? Vagy talán az egész fal óriásokból áll? De akkor hogyhogy nem tudnak rolla? És ha így is van hogy kivitelezték ezt a dolgot? Már arra is gondoltam hogy ezek olyan óriások is lehetnek mint Erenék különben hogy vették rá az óriásokat hogy ott álljanak addig amíg szépen körbefalazzák őket???? Meg ez az egész óriás dolog csak az emberiség egyik félresikerült kísérletének az eredménye. Amire Eren apja rájött tökélyre fejlesztett majd alkalmazott Erenen és társain.
És még sorolhatnám....????
A kísérleti alanyok közül is csak az egyik nyugodt le ilyen könnyen.
Meg azt mondták, hogy a napból nyerik az erejüket, ez olyan lenne mintha te csak akkor lennél aktív amikor épp ennél. Azon lívül azok már szétkínzott dögök voltak. Habár ez egy kicsit elgondolkodtatott engem is.
a történetünk itt helyezkedik el:
viszont nem csak Európában vannak óriások hanem az egész világon, valamint az, hogy nem teljesen aktívak az nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem aktívak, meg arra is ügyelni kell hány katonát vesztenek hiszen nem csak katonákból áll az ország, sőt igazán csak a felderítő egység mehet kívülre
Egy, Annyira a kis töredékét láttuk az egész elgondolásnak kár agyalni ezeken, majd kiderül.
A másik hogy elég szokatlan képességük van a "rendellenes" egyednek, ami esetek többségében sebességben mutatkozik meg, de ha bele gondoltok, amikor a sorozat elején eren lábát leharapja az orjás mikor szágúld , úgy hogy két ház között egy sikátorban volt. Szerintem az információk hiánya végett nem kockáztatnak. Illetve ha bele gondolsz az erdős részén mikor megpróbálták elkapni a női óriást. Az egy dolog hogy felordított és rámentek de miért is? Annyira kevés az info az életükről, reakciók terén hogy nem csodálom hogy nem mennek ki. Illetve az sem derült ki hogy ugyan inaktívabbak a legtöbben este, de nem azt jelenti hogy alszanak is... és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!