Aki kifejezetten rossznak tartja az AoT-ot, az elmondaná, hogy pontosan miért?
Az egy dolog, hogy nem mindenki látja tökéletesnek (egyébként én sem, attól függetlenül, hogy számomra a legerősebbek között van azok közül, amiket eddig láttam), vagy akár túlértékeltnek is érzik egyesek, ez ízlés kérdése, meg valószínűleg kritikai érzéké is.
Engem most kimondottan az érdekel, hogy aki szerint kb. úgy szar, ahogy van, annak a fejében mi játszódik le (láttam/hallottam nem egy ilyet). Nem tudom elképzelni, hogy aki teljesen őszinte önmagához, és nem csak a populáris dolgok iránti ellenszenv beszél belőle, az egyenesen SZARnak tudja találni, mert objektíve is belátható, hogy nem az.
Valaki?
UPGRADE!!
4#-es válaszoló vagyok
Nem volt otletem mit nezzek ezert gondoltam adjunk meg egy eselyt az Aot-nak.Ledaraltam 2 nap alatt.Kiderult hogy anno ossze vissza rakta fel valaki a reszeket vagy en neztem szarul idk sose tudjuk meg,ezert nem ertettem mar a 2.évadnal hogy mi is folyik benne.Most ujra nezve nagyon tetszett az elso 3 evad tenyleg azt mondom hogy vao jol meglett csinalva,fordulatos.Mondjuk Eren allando "kinyirom az osszes titant" maniaja mar zavaro volt es kicsit sok volt a rizsa a 3.évadba.A 4 evad megkezdese utan mar nem annyira jott be.Szerintem tul toltak ezzel a leghajoval,titan olo vonattal meg a sok uj karakterrel.A harcok is mar eleg kiszamithatoak voltak szerintem es a 4.evad is jocskan el lett huzva.Az utolso reszek pedig teljesen osszekutyultak,nehez kovetni hogy most mit is gondol Eren valojaban ki az igazi arulo ki nem.
Szoval a lenyegre terve:Imadtam az elejet a veget mar nem annyira.Jó anime viszont ezt a nagy hypeot meg mindig nem ertem korulotte mert vannak sokkal jobb animek is amik fele ennyire sem hiresek.Szerintem el lett huzva az utso ket evad nem kellett volna ennyire kovetni a mangat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!