Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Aki kifejezetten rossznak...

Aki kifejezetten rossznak tartja az AoT-ot, az elmondaná, hogy pontosan miért?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy nem mindenki látja tökéletesnek (egyébként én sem, attól függetlenül, hogy számomra a legerősebbek között van azok közül, amiket eddig láttam), vagy akár túlértékeltnek is érzik egyesek, ez ízlés kérdése, meg valószínűleg kritikai érzéké is.

Engem most kimondottan az érdekel, hogy aki szerint kb. úgy szar, ahogy van, annak a fejében mi játszódik le (láttam/hallottam nem egy ilyet). Nem tudom elképzelni, hogy aki teljesen őszinte önmagához, és nem csak a populáris dolgok iránti ellenszenv beszél belőle, az egyenesen SZARnak tudja találni, mert objektíve is belátható, hogy nem az.

Valaki?

2022. jan. 17. 06:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%
Nem a te kommentedre reagáltam, és írtam is hogy "általában".
2022. jan. 21. 13:53
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
Hát általába sem...konkrétan mindenkinek az a baja vele hogy nem érthető, meg a rajz stílusa. Most én örülök hogy neked tetszik, de nem kéne azoknak azt mondani akiknek nem, hogy biztos azért mert "gyilok shonenre rendezkedtek be, és ezt is várják". Alapból már a 4.évadban is van elég vér, és azt írtad hogy most lett háborús/katonai/pszichológiai dráma. Nem tudom hogy észrevetted e de már az első 3 évadban is rengeteg érzelem volt, és nehéz döntések(például mikor Levinek Erwin és Armin között kellett választania, Reiner személyiség változásai ), az meg hogy neked a katonai meg háborús dráma tetszik nemtudok mit kezdeni, akkor nézzél azt
2022. jan. 21. 23:04
 13/28 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként mit nem lehet érteni rajta? Most mindenféle beszólogatási szándék nélkül kérdezem. Szerintem nem egy különösebben követhetetlen sztori, de lehet, nem látok valamit, amit ti igen.
2022. jan. 22. 02:13
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Honnan tudod, hogy "mindenkinek" ez a baja? Ki mindenkinek? A te környezetedben? Én külföldi fórumokon mást olvastam. Erre pedig én is kiváncsi vagyok, hogy mi nem érthető rajta. A mangát a negyedik évad végén kezdtem el olvasni és anélkül is teljesen kristálytiszta volt az egész évad.
2022. jan. 22. 07:39
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát jólvan, te érted, valaki nem azt kész
2022. jan. 22. 07:42
 16/28 anonim ***** válasza:
Meg amúgy még sok minden van amit mások mondanak, de általába nem azért nem szeretik mert már nem egy gyilok shounen...
2022. jan. 22. 08:00
 17/28 anonim ***** válasza:
42%

"Azert nem tetszik mert kiszamithato es lapos a cselekmeny.Nem szeretem ha tudom elore mi fog tortenni."

Mondjuk azon azért meglepődnék, ha az első két évad alapján meg tudnád mondani, hogy mi fog történni a harmadik második felében meg a negyedikben. Persze nem mondom, hogy mindenáron nézze végig az is, akit 37 rész után nem fogott meg, de szerintem ami miatt igazán jónak szokták találni az emberek, az pont azután jön.

"5 évad elkesziteset pedig "leragott csont"-nak gondolom.Ez a "csinaljunk meg egy evadot mert ugyis megnezik meg ha sz@r is" feelingem van ezzel kapcsolatba."

Egyrészt azért van/lesz ennyi évada, mert mangaadaptáció és még van hátra adaptálandó rész a mangából, másrészt a jelenlegi állapotában nincs lezárva a sztori, és akkor sem lett volna, ha a második vagy a harmadik végén álltak volna le. Most abba kéne hagyni félúton az egészet, mikor nyilvánvaló, hogy rengeteg ember látni akarja (konkrétan összeomlik a Crunchyroll, valahányszor kijön egy új rész)?

"Nemrég láttam egy olyan videót amiben azt irja hogy bárki bármit mond az AOT már rég túl tett a Naruton, Jojon, One Piecen. Ez elég irreális kijelentés hiszen több száz részes animékről beszélünk amiknek sokkal kiépítettebb hosszabb storyja van."

Hát nem tudom, nem érzem olyan borzasztóan erős kijelentésnek, hogy a Naruton túltett. Több száz részt nem csak arra lehet használni, hogy építsük a sztorit. Simán lehet, hogy csak húzzák vele a szart a végtelenségig, mint ahogyan ebben az esetben is történt, miután kitört a nindzsaháború. Az FMA:B is összehasonlíthatatlanul jobb, mint a Naruto, mégpedig objektíve, emellett az állítás mellett bármikor ki merek állni, pedig összesen nincs annyi része, mint az AoT-nak jelenleg.

"Hát jólvan, te érted, valaki nem azt kész"

Nem egy-két ember érti, hanem a nézők és az olvasók zöme. Innentől kezdve nem gondolom, hogy az az anime/manga hibája lenne, hogy akad olyan is, akinek "túl magas". Ennyi erővel bármi lehet szar, mert mindig lesz, aki nem ért rajta valamit.

Félreértés ne essék, én se gondolom az AoT-ot tökéletesnek, de ezek az érvek annyira fájdalmasan gyengék, hogy egyszerűen nem tudok elmenni mellettük.

2022. jan. 23. 12:22
 18/28 anonim ***** válasza:
30%

Mit nem lehet azon felfogni hogy valakinek nem tetszik, nem érti vagy bármi más? Ok hogy neked is van véleményed, meg szerinted a fma brotherhood jobb mint a naruto meg stb. De hogy lehet valaki ilyen debil, hogy nem fogja fel, hogy ami neki tetszik az másnak nem biztos? Mivel mind másak vagyunk, nem ugyanaz tetszik, más a helyzetünk(tehát ha valaki olvasta a mangát valószínű hogy érti, vagy pont hogy nem tetszett neki), nem mindenki érti azt amit más. Ha te úgy gondolod hogy ezek gyenge érvek voltak, baj van, mert ezek emberek véleményei hogy miért nem tetszik nekik. Most te ezt nem tudod elfogadni vagy mi?

Vagy akinek elsőnek válaszoltál hogy szerinte lapos a cselekmény: honnan tudod hogy mondjuk nem tudta mi fog történni vagy bármi? Meg amúgy rohadtul általánosítod az embereket: "de szerintem ami miatt igazán jónak szokták találni az emberek, az pont azután jön." hallod te minden embert megkérdeztél vagy mi? Valakinek azután jön valakinek meg a 4.évad nem tetszik. Ezen mit nem lehet felfogni?

"Nem egy-két ember érti, hanem a nézők és az olvasók zöme. Innentől kezdve nem gondolom, hogy az az anime/manga hibája lenne, hogy akad olyan is, akinek "túl magas". Ennyi erővel bármi lehet szar, mert mindig lesz, aki nem ért rajta valamit." Írtam én azt hogy 2ember érti? Nem. Akkor hol a probléma? Megint csak azt tudom mondani hogy nem beszélhetsz minden ember nevében, mert nem valószínű hogy mindenkit ismersz aki látta az Aotot. Azt meg hogy az anime hibája lenne hogy nem érti valaki senki nem mondta csak leirták hogy mi nem tetszett benne nekik. Meg az a bármi lehet szar...egyik válaszoló se írta hogy amiért neki baja van vele már az egy szar. Neki lehet szar de az hogy neked meg nem ez a véleményed arról nem más tehet.

Lehet a mi érveink fájdalmasan gyengék voltak számodra, de ez csak azt mutatja hogy a sajátodon kívül más véleményt nem tudsz elfogadni. Nem vagy te mindentudó, hogy mindenkit egy kalap alá vegyél.

2022. jan. 23. 12:52
 19/28 anonim ***** válasza:
27%
Akkor nyilván a Szürke ötven árnyalatáról sem lehet kijelenteni, hogy szarabb, mint mondjuk A remény rabjai. Hiszen semmiféle objektív mércéje nem létezik, a minőségnek, csakis vélemények, ezért minden film és anime egyformán jó. 🤡
2022. jan. 23. 13:04
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
ígyvan
2022. jan. 23. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!