Tudnátok nekem mondani olyan animét, ami nem kifejezetten yaoi, csak egy kicsit?
nem vagyok az a hardcore yaoi fan, de azért egy kicsit mégis bejön. viszont nem szeretném hogy amikor megkérdezik hogy milyen animéket szeretek és rákeresnek, egy full yaoi romantikus animét találjanak.:D
én most olyanra gondolok, mint pl a dramatical murder. az sem romantikusnak/yaoi-nak van feltűntetve, de mégis van benne egy leheletnyi
úgy olvastam hogy a Togainu no Chi is hasonló, de elvileg nem túl jó:/
No.6 - tökéletesen megfelel a leírásnak.
Esetleg próbálkozhatnál shounen ai animékkel, amik ugye jóval enyhébbek egy yaoi-nál, amiben szexualitás is található.
No.6 - tökéletesen megfelel a leírásnak.
Esetleg próbálkozhatnál shounen ai animékkel, amik ugye jóval enyhébbek egy yaoi-nál, amiben szexualitás is található. Vagy marad a shippelgetés teljesen más műfajoknál... :'D
En olyan yaoit nezek, ami nem durva, egy ket csok elcsattan oszt ennyi.
Love stage: nekem nagyon bejott
Sekaiichi hatsukoi: ez tipikus yaoi anime, de nem durva egyaltalan
Gakuen heaven: meg nem lattam, de azt mondjak, h jo
K: igen, egy betus anime xD
Karneval: nekem nagyon tetszett, hasonlo, mint a No.6 (marmint hangulataban...)
S ami meg olyan anime, amiben csak fiu karakterek vannak:
High kyuu! : kedvencem (a sok kozul xD )
Kurokono basuke: lehet lattad
Free!
Igy fejbol ennyi jutott az eszembe
hááát igen sajna máris végignéztem >_< nem így terveztem, gondoltam csak belenézek, aztán majd azután folytatom, de vááá nem bírtam abbahagyni xD
köszi az ajánlásokat, ezeket is meg fogom nézni!:) jöhetnek még ha tudtok^^
ohh igen azt már láttam azt hiszem valamikor:D
a K-ban is van amúgy shounen ai?:o woah, akkor tényleg megnézem, eddig is rajta volt a listámon, de így meg végképp:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!