Hasonló Anime,mint a Death Note?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan Animéket mondani ami hasonló mint a Death Note? Nagyon bejött,és nem untam rá!?2022. jan. 13. 19:54
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom mi a hasonló.
Ha a rövidség és mély gondolatok, akkor Parasyte, vagy ha például az egymás eszén átjárás tetszett neked akkor pl Erased, ami színtén egy rövid kis anime.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Nincs hasonlo anime szerintem.
Code geassra szoktak mondani, de szerintem teljesen más hangulata van a kettőnek, szóval én ezt nem mondanám hasonlónak.
Erased tényleg nagyon jó, én meg régebben láttam de tervezem ujranezni is
4/7 anonim válasza:
Death Parade.
Ugyanaz a stúdió alkotta, mint a Death Note-ot, szintén a halál körul forog az egész a cselekmény. És még egy vendégszereplő is megjelenk benne a Death Note-ból.
5/7 anonim válasza:
The Promised Neverland
Az első évada hasonlóan mindgame, mint a Death Note, bár messze nem üti meg azt a szintet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!