11/13 anonim válasza:
Dragon Ball mert mikor kis tökös négy évesként először megláttam Vegeta-t már akkor tudatosult bennem, hogy ennél b@szóbb és menőbb karaktert soha nem fog kitalálni senki!
Illetve Bleach mert az volt az első olyan “sorozat” amivel tisztában voltam, hogy egy anime és tudatosan kezdtem nézni.
Azelőtt láttam sok részt az Inuyasha-ból meg a Naruto-ból, egy két Ghibli filmet, meg persze a DB-t de nem tudtam, hogy ezek anime-k és hogy ez egy külön dolog. A Bleach-ig nekem ezek csak rohadt menő mesék voltak. 😅
12/13 anonim válasza:
Már bocs de miért kellett pár embert leszavazni? Itt az volt a lényeg hogy számodra különleges animék, attól még hogy te nem tartod annak ne pontozzál már le.
13/13 anonim válasza:
Yuri on Ice - Emiatt az anime miatt kezdtem el animéket nézni
Banana fish - A története miatt találom különlegesnek
Haikyuu - A kedvenc animém
Noragami - A története fogott meg
Asassination Classrom - A sztorija miatt
Death Note
És még sok más
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!