Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Megéri elkezdeni a Dragon Ballt?

Megéri elkezdeni a Dragon Ballt?

Figyelt kérdés
Illetve ha megéri akkor melyikkel kell kezdeni. Megmondom őszintén, én a sima Dragon Ballba bele néztem, de nagyon gagyinak hatott. Kis bébi Goku...Ki lehet hagyni? Ha kihagyom lemaradok gondolom a történet legelejéről igaz?

2021. dec. 31. 01:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Béna? Ne már! Ha kihagyod, max lesz egy-két utalás a Zedben, amit nem fogsz érteni. Amúgy se bébi, 12 eves. :D
2021. dec. 31. 02:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kihagyhatod, de nem fogod tudni ki hogy került a csapatba.

Minden más rendben lesz.

2021. dec. 31. 10:40
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Kezdjedel majd meg látod.
2021. dec. 31. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Én is ugyanugy vagyok, mint a kérdező. Én jegeltem, nekem nem jött be.
2021. dec. 31. 12:46
 5/10 Thunderfairy ***** válasza:
89%
Eleinte jól el lehet lenni vele. Az a fajta anime hogy jön a gonosz erő akit természetesen a jó erő mindig, még ha valóságban vesztene a jó, legyőz. Tehát edzűnk hogy minnél erősebbek legyűnk és mi a jók nyerjűnk majd. Van egy nagy klissé is benne: jőnnek a gonoszok, mindenkit levernek majd jön a főszereplő aki mindig legyőzi valamilyen módon a gonoszokat. Az erőn egyre megy felfelé határok nincsenek mert erősek vagyunk. Ha meghalunk semmi gond mert feltámasztanak, söt a tulvilágon élűnk és edzűnk tovább. Ha ilyen valóságtól teljesen idegen dolgok nem zavarnak akkor nyugodtan nézd meg. Izgalmas harci jelenetek jellemzők az animére.
2021. dec. 31. 13:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Az ilyesmi nem zavar, csak olyan gagyinak hat... Igaz nem mai anime, de ami jelenleg is fut, abba belekukkantottam egy par percre és az már jobban tetszik csak nyilván nem értek semmit.
2022. jan. 2. 02:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el a rövid leírást.

Van egy, ami kb pár oldalon összefoglalja a sima DB történetét.

2022. jan. 2. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a humorát nagyon szeretem. Jók a szereplők, jók a harcok is.

Meg azért érezni, hogy ez a shounenek ősatyja. :)

2022. jan. 6. 11:00
 9/10 Gyulai Dávid Dániel ***** válasza:
100%
Szerintem meg! Egyik legjobb animesorozat. Igaz hogy a magyar szinkron olyan is amilyen sajnos. De én sajnos nem bírom felirattal nézni. Azért megérdemelne egy rebootot. Meg én változtatnék jó pár dolgon benne drasztikusan.
2022. márc. 2. 06:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Megéri mert b@szott jó és amúgy Goku 12 éves csak azért néz ki 3-nak mert a saiyan-ok sokkal lassabban öregednek mint az emberek
2022. máj. 15. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!