Szeretném elkezdeni a Naruto-t, csak egy kicsit tartok tőle. Fanoktól kérdem: Megéri?
manga angolul pl. mangareader.net
magyarul naruto-kun.hu
Sztem a történet az elején jobb volt, amikor még tényleg ninja sztori volt, akkor nagyon szerettem. Aztán megjött az animében Naruto Shippuuden nevezett időugrás utáni sztori, ahol egyre inkább Dragon Ball-os képességűek lettek a karakterek és a ninja dolog kihalt belőle. A mostani háborúval meg sztem a rajzoló végképp eltolta, igaz voltak benne jó részek is, de összességében elég lapos lett sztem.
Az első Naruto sorozat egész jó volt, egy 7/10, természetesen fillereket nem számolva. Élvezetes, izgalmas kis sztori, de semmi több, nem egy világot megváltó alkotás.
Aztán, időugrás, shippuuden. Ez nem ugyanaz a sorozat. Unalmas, gagyi, sztori több sebből vérzik, karakterek szarok. És amikor néztem, még nem is láttam sok animét. Hatlmasat csalódtam (Főleg azután, hogy mindenki agyondícsérte nekem). Kb. a kétszázadik rész után a mangát kezdtem el olvasni (valamivel kevesebb időt vesz igénybe), de azt is csak azért, mert mostmár tudni akarom, hogyan fejezi be az író. Ha most pontoznom kellene akkor olyan 3 vagy 4/10-et tudnék neki adni. Nem erre a szarra számítottam.
Fillereket ugye egyiknél sem számoltam, mivel azok fogyasztásra alkalmatlan készítmények.
Kérdésedre válaszolva, kezd el, nagy reményeket ne fűzz hozzá. Nézz meg úgy 40-50 részt, ha akkor nem tetszik nyugodtan abbahagyhatod, mert jobb már nem lesz. Nem tudom mennyi (jó) animét láttál már, de ha sokat, akkor valószínűleg a szart fogod látni benne leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!