Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mikor lesz Mikey haja fekete?

Mikor lesz Mikey haja fekete?

Figyelt kérdés

Befejeztem az elso evadot es masodik még nem jott ki.. de lattam kepeket ahol mikey haja fekete..

van esetleg film a tokyo revengers-bol ? Vagy csak a mangat rajzoltak at a fanok?

2021. dec. 6. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van anime belőle.

Én ki olvastam a mangát. Akkor lesz fekete a haja a mangában mikor Takemichit lábon lövik majd után fejbe próbálták lőni de túl élte. Az után lesz, mikor Takemichit lelővi Mikey

azután fel sétált az emeletre s kiugrot...tovább nem Spojlerezek. Szóval mikor ki ugrott akor már fekete haja volt. ^_^

2021. dec. 6. 12:39
 2/6 A kérdező kommentje:
En csak az animet lattam.. ugy hogy koszi a sok spoilert😂😂😂😂😂
2021. dec. 6. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1# Olvasd majd el a mangát mer nagyon jó. Wattpadon fenn van magyarul. ^_^
2021. dec. 6. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3. ezt azután mondod miután már egy csomó spoilert leírtál ide LOL
2021. dec. 6. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
3#Nem írtam le minden spojlert ez csak egy negyed részese a sztorinak. ^_^
2021. dec. 6. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
31%
Mivel már egsy pár spoiler le lett lőve, akkor csak ehlyesbítésnek annyi, hogy nem éli túl a fejlővést..utána azért van mégis életben, mert az egy új, alternatív idősik lesz a time leap kvöetkeztében
2022. jan. 13. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!