Itt csak én gyűlölöm a Toradora! animét?
Figyelt kérdés
Magával az animével nem is lenne baj, a hangulata is elég jó, szép a rajzolása is, de Taiga akkora egy retek karakter, hogy nekem az egész animét tönkretette. Nagyon közkedvelt, ahogy látom és a pontozása is elég magas, amit nem is teljesen értek.2021. nov. 30. 00:15
1/6 anonim válasza:
Nem csak te.Én alapból az összes ilyet utálom.
2/6 anonim válasza:
"pontozása is elég magas, amit nem is teljesen értek"
nagyon egyszerű: nem vagyunk egyformák ízlés terén
#Fekete Pákó
3/6 anonim válasza:
Nekem se kedvencem, de sokat fejlődik a végére jellemre, jó irányba, ha jól emlékszem. Az ilyen agressziv lányok sose voltak az eseteim amúgy nekem se, de van olyan fickó, aki erre gerjed.
4/6 anonim válasza:
Van akinek ez a lánytípus jön be, verekedős, pasi ütögető, de közben cuki.
Én Ryúji miatt néztem pl. végig, bár másnak meg pont az ilyen típusú fiúk nem jönnek be.
5/6 A kérdező kommentje:
Én Taigát a 4. rész után izomból vertem volna pofán
2021. dec. 2. 17:34
6/6 anonim válasza:
Kérdező, ezen már én is elgondolkoztam, hogy animékben miért lehet bántalmazni a fiúkat és még röhögni is kéne ezen, úgy adják elő, humorforrásként. Ami nem vicces szerintem. Például én ezért dobtam már animét. Ha fordítva lenne rögtön betiltanák az animét meg mindenki hőbörögne. Pedig ilyen alapon abból is lehetne humorforras, hogy fiú rúgja pic.án a lányt vagy veri fejbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!