Mik a kedvenc animéitek, miket ajánlanátok mindenképp másoknak?
Nekem a kedvenceim:
Attack On Titan
Hunter x Hunter (2011)
Initial D First Stage
Boarding School Juliet
Kaguya-sama
Rascal Does Not Dream Of A Bunny Girl Senpai+A film
Amúgy nyugodtan elküldhetitek a listáitokat is, itt az enyém: [link]
nekem a top tizem
dragon ball széria
one piece
naruto
promised neverland
deamon slayer
one punch man
death note
my hero academi
attack on titan
inazuma eleven
Top 8, sorrend nélkül:
- Bunny Girl Senpai nekem is (olvastam az alapmű regényt, az még jobb)
- Clannad: After Story (általában lepontoznak, ha ezt ajánlom valakinek, így díjat talán nem érdemlek azért a megállapításért, hogy most is le leszek, de ettől függetlenül egy irdatlanul zseniális drámának tartom. Talán top 1 lenne, ha rangsorolnám. Gyönyörű sztori, soundtrack... Messze nem tökéletes anime, de akkor is kedvencem.)
- Boku Dake ga Inai Machi (az egyik legrégebbi kedvencem. Időutazás, krimi, zseniális sztori, szerethető karakterek, gyönyörű soundtrack, fantasztikus lezárás.)
- Steins;Gate (bár a fent említett Boku Dake ga-t jobban szeretem egy fél fokkal, ezt mérföldekkel jobb időutazós sztorinak tartom. Továbbmegyek: szvsz a legjobb időutazós sztori, ami valaha is készült.)
- Code Geass (borzasztó rajzolása van, meg mecha is van benne, amit sokan - én is - rühellnek az tény, de egy zseniális science fiction politikai dráma. Zseniális anime, a sztorija, a főhőse, a lezárása, a soundtrackja mindene. Az egyik legnagyobb animés fordulat is itt van benne. De emellett brutálisan kegyetlen anime.)
- Angel Beats! (A másik anime a Clannad mellett, amit GYIK-en már félek ajánlani... De végül is, ha emiatt pontoznak le, nem különösebben érdekel. (Amúgy miért kéne olyan emberek véleménye érdekeljen, aki a szubjektív véleményem miatt pontoz le? Na mindegy.) Órakat tudnék erről az animéről filozófálni.)
- Fullmetal Alchemist (Mind a kerrőt nagyon szeretem, de ha muszáj lenne választanom, én a 2003-ast választanám, akármilyen pocsék is a vége.)
- Your Lie in April (Egyik kedvenc romantikus művem.)
Sok kedvencem van, viszont a top5:
AoT
JJBA
Tokyo Ghoul
Monster
JJK
Gintama
Mob Psycho 100
91 Days
Monster
Dashi Kokosei no Nichijou
Saiki Kuso no Psi Nan
Jujutsu Kaisen
Tokyo Revengers
FMA (2003-mas)
Kyou Kara Maou
Dragon Ball + Z
Ayashi no Ceres
Wolf's Rain
Witch Hunter Robin
X
Noir
Fushigi Yuugi
NGE
Princess Tutu
Banana Fish
Gilgamesh
Gokusen
Douluo Dalu
Mo Dao Zu Shi
Scumbag System
The Legend of Tang
Hű, de sok mainstream! ;/
92 Days
Serial Experiments Lain
Techxnolyze
Love Hina (ezt tizenéves koromban nagyon szerettem)
Nadia: The Secret of Blue Water
5cm per Second
The Boy and the Beast
Princess Tutu
Ano Hana
Great Teacher Onizuka
Danshi Koukousei no Nichijou
Detroit Metal City
Nanbaka
Space Dandy
One Punch Man
Ushio to Tora
Overlord
Konosuba
Golden Kamuy
The Tatami Galaxy
Princess Tutu
Kenpuu Denki Berserk
Mawaru Penguindrum
Shoujo Kakumei Utena
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!