Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A One Piece karakterek nagy...

Everlight kérdése:

A One Piece karakterek nagy része miért olyan irritáló és idegesítő?

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 19:43
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Van valami csávó, aki mindig azt bizonygatja, hogy a Naruto mennyivel jobb, mint a One Piece, de érvelni nem tud.

Elég vicces szokott lenni. :D

2021. nov. 9. 09:50
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobb a NAruto, mert sokkal több fontos személy hal meg? Ez milyen érvelés?
2021. nov. 10. 10:51
 13/40 A kérdező kommentje:
9. Az eredeti Naruto sokkal merészebb ,bármelyik része jobb mint a One piecenek. A Narutoban is komoly témák voltak,Orochimaru tetteiből,(mint az embertelen kísérletek) ha külön film készülne bele esne a horror kategóriába. És komolyabb témákat dolgozott fel:Magány,gyilkosságok,kiközösítés,) A One piece gyerekeknek való.
2021. nov. 10. 20:49
 14/40 A kérdező kommentje:

12.Az olyan anime amely nem mer megölni egy fontos karaktert sem az egy nézettséghajhász,unalmas gyerekmese.Akár csak a Fairy tail. Nem csak azért jobb mert meri megölni a karaktereket,

1.A karakterek sokkal komplexebbek és érdekesebbek

2.Sokkal elgondolkodtatóbbak a részek

3.Minden csata jelenet jobb mint a One piece ben

2021. nov. 10. 20:54
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
akkor nézd vissza vagy ott a Boruto.. másnak a one piece is tetszik.
2021. nov. 10. 21:03
 16/40 anonim ***** válasza:
94%

Pedig már reménykedtem benne kérdező, hogy nem fogod tovább égetni magadat, de csak írod és írod a sok baromságot amikről tudnád, hogy nem igazak ha bármi közöd lenne a One Piece-hez és elérné az elvártat az IQ szinted.

Na de lássuk (persze tudom, hogy majd egyik fülön be, másikon ki esete lesz) :

-Magány? Bőven van a One Piece-ben,a főkarakterek között is ott van pl Robin meg Brook akik tapasztalták jó sokáig.

-Gyilkosságok? Számtalan gyilkosság volt a történet folyamán. Egy sziget mondhatni egész lakosságát mészárolta le a tengerészet és ezt tudnád is ha ismernéd a történetet.

-Kiközösítés? Szintén fellelhető a történetben. Rebecca pl kilett közösítve a múltja miatt,Choppert is kiközösítette a többi szarvas.

-Embertelen kísérletek?

1.Judge aki a saját gyerekein kísérletezett.

2.Caesar Clown gyerekeket tett drogfüggővé a kísérletei miatt. 3.Hogback meg konkrétan hullákon kísérletezett Thriller Barkon.

Szóval tényleg nincs benne komoly téma, csak a korábban említett tömeggyilkosság, drogfüggőség, magány, emberkísérletek, kiközösítés plusz rasszizmus, korrupció,elárulás, éhezés, rabszolgaság, szegénység, cenzúra, egyenlőtlenség stb

Igazad van, senki sem halt meg csak Ace, Fehérbajusz, Oars Jr, Pedro, Yasui, Merry, Absalom,Monet, számtalan karakter a múltban stb. stb.

"A karakterek sokkal komplexebbek és érdekesebbek"

Még a naruto fanok is beismerik, hogy Kishimoto képtelen női karaktert írni, szóval nem tudom te miért vergődsz itt :D Jó ha van 1-2 komplexebb női karaktere. A férfiaknál már több érdekesebb van, de ezeknek is kukázta a nagy részét a shippudenben.

"Sokkal elgondolkodtatóbbak a részek"

Igen én is sokat gondolkodtam főleg a shinobi háború során arra, hogy most milyen random atombomba szintű támadást találnak ki már megint, plusz, hogy meddig tart a következő filler arc.

De kérlek szépen, ne tegyünk úgy mintha ez előtt is minden egyes rész egy nagy pszichológiai kérdést vetett volna fel amin a következő részig kellett volna elmélkedni.

"Minden csata jelenet jobb mint a One piece ben"

Igen, vannak jobb csatajelenetek, de olyan szinten végletekbe mész át most is, amit már fáj olvasni. Ráadásul ha neked az agyatlan csatározás a fontosabb és az határozza meg a jó történetet, akkor az már a te gondod.

Én is szerettem a Narutot, gyerekkorom egyik kedvence volt,sőt a Pain arc végéig még most is szeretem. Ettől még képes vagyok arra, hogy meglássam a számtalan hibáját és beismerjem, hogy nem a Naruto az "atyaúristen" és nem szar minden más. Hidd el, nem fogják mások attól jobban szeretni, mert te mondvacsinált érvekkel szidsz egy másik közkedvelt animét/ mangát.

Remélem, hogy ezzel így le is zártuk ezt, de ha nem, akkor csak írjál, szívesen megcáfolom megint.

2021. nov. 10. 21:59
 17/40 A kérdező kommentje:

16.A mostani Boruto 220 részének a 80 százaléka valóban nézhetetlenül unalmas. Én a Narutora és a shippudenre mondom hogy jobb.

A One piece ben az érdektelen egy percre feltűnő karakterek halálát nem lehet beszámítani.Ez olyan mint amikor Madara legyilkolt vagy 1000 ninját akiknek a nevét se tudni. Ace és Fehérbajusz haláláig úgy semmmi megrázó halál nem volt. Pont hogy a One piece ben agyatlanok a csaták,a Narutoban sok karakternek volt stratégiája ,terve,nem csak úgy mentek egymásnak agyatlanul mint Luffy vagy Akainu

2021. nov. 10. 23:38
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem is számítottam más válaszra, látszik, hogy a kommentem 98%-a nem ment át. Én itt most kiszálltam, nem fogom feleslegesen pazarolni az időmet.
2021. nov. 11. 08:24
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem szólt, szóval erre válaszolok, a másik kommentjeidet már cáfolta más, szóval nekem nem kell.

"Az eredeti Naruto sokkal merészebb ,bármelyik része jobb mint a One piecenek."

Szintén nem, persze nem segít a történeten, hogy az egész egy hatalmas plothole-ra épít, de ettől függetlenül.

Az elején azt rontotta el az író, amit a Fairy Tail-nál is elrontottak. A Power Scale-t.

Majdnem az első ellenfelük Zabuza volt, akinek elvileg hatalmas erejű ninjának kellett volna lennie. Ugyanabba a Seven Swordsmen of the Mist társaságba tartozott, amibe Kisame, viszont érdekes módon Kisame sokkal erősebb volt, amikor találkozta vele és pár kisgyerek nem tudta volna szétverni.

Ez persze akkor jön elő, amikor valaki átgondolatlanul ír történetet, ami a One Piece sokkal ritkább. Már az első pár részben láttuk azt az erőt Shanks által, amit több 100 résszel később magyaráznak el.

Azért pár kiegészítés a többi kommentedhez:

A #14-es kommented egyik megjegyzése sem igaz.

"úgy semmmi megrázó halál nem volt"

Igen, mivel valahol még súlya van a halálnak, pont ezért jobb a One Piece, mitn a Naruto.

A Naruto halomra gyilkolja a karaktereket, ami miatt a haláloknak nincs súlya. Meghal valaki és túl is lépünk rajta, mivel 10 résszel később már a következő embernek kell meghalnia.

Ez megint a szegényes írásra utal. Az író nem tudja, hogy mit kezdjen a karaktereivel, így kiírja őket, hogy egyszerűbb dolga legyen.

"Pont hogy a One piece ben agyatlanok a csaták,a Narutoban sok karakternek volt stratégiája"

Na, ez pl. hülyeség.

Mindig az egyik félnek volt stratégiája. Azért kellett a stratégia, hogy erősebb ellenfelet is le tudjon győzni, ha az erősebb is használt volna stratégiát, akkor nem tudta volna legyőzni.

Ez szintén a rossz írásra utal, amikor azt mondod, hogy a sokkal fiatalabb, tapasztalatlanabb fontosabb szereplőid azért kapnak szuper intelligenciát, hogy a sokkal erősebb karaktereket legyőzzék.

A One Piece ezt szintén jobban megcsinálta, mivel nem adott szuper intelligenciát a főszereplőinek, hanem ha kellett stratégia, akkor is egyszerűbb hagyatkozott, pl. amikor zombi Oz ellen harcolnak.

"nem csak úgy mentek egymásnak agyatlanul mint Luffy vagy Akainu"

Mármint két nagyon erős karakter, akiknél alig van erősebb? Normális esetben nem, ezeknek a karaktereknek nem kell stratégia.

2021. nov. 11. 11:03
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked csak a stílusa nem tetszik. Én is néztem egy darabig. De valahogy nem tudott megfogni. Nekem egy kicsit túl "goofy". De ettől függetlenül tudom, hogy jól megírt sorozat. Te is valószínűleg azért nem tudod átérezni a dolgokat, mert nem élted bele magad. Magyarul nem a te stílusod. Ez nem vesz el az értékéből.
2021. nov. 12. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!