A Re: zero szerintetek is idegesítő?
Figyelt kérdés
A 13. Résznél tartok, és nagyon idegesít. Miért kell Subarunak mindig okoskodni, és mindenbe belekeverednie?2020. nov. 14. 13:55
A kérdező szavazást indított:
Szerintem is idegesítő
Nem idegesítő
Válaszban kifejtem
32 szavazat
1/6 anonim válasza:
Hagyd abba, ha idegesít, nem kötelező nézni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is az. Úgyhogy nem néztem végig. Konkrétan csak ennyit kell csinálnod: ne nézd tovább.
3/6 anonim válasza:
Engem nem idegesített. Emberfüggő ez is, mint az ízlés.
4/6 anonim válasza:
Subaru nekem se kedvencem, gondolom az első évadott nézed, szerintem a második már sokkal élvezhetőbb lett
5/6 anonim válasza:
ezt hívják karakter fejlődésnek... az emberek nagyja nem pont ilyen? dehogynem ":D
te is és én is itt okoskodunk
meg ha annyira nem tetszik akkor nem kell nézni lol nem kötelező ":D
habár maga a story sokkal jobb mint a társai...
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem idegesítő.. Engem nagyon lekötött, pár helyen éreztem azt, hogy "jó na ezt subaru sehogy sem fogja tudni megoldani" de majd rendeződik minden. A legjobb anime valaha szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!