Magyarországon népszerű szerintetek az Anime műfaj ?
#4 Már bocs, de ez rohadtul nincs így. Tudod te, mennyien szeretik 30 felett az animéket?
Egyébként kérdező, magyarországon annyi animefan van, mint égen a csillag, ezt elhiheted. Naponta látok animefanokat buszon/metrón/kisföldalattin, táskájukon a rengeteg kitűző, jelezve másnak is, hogy ők azok.
ha annyian lennének valamellik kereskedelmi TV már kapott volna az ötleten de nem ugranak rá mert túl szűk kört érint a dolog
én 28 vagyok, itt ott bele szoktam nézni régi anime sorozatokba nosztalgia képpen, például a dragon ball, inuyasha, naruto ,code geass, yu yu hakusho anno kedvenceim voltak most pedig mikor bele néztem pár éve akkor elcsodálkoztam hogy hogy tudtam ilyen hülyeségeket nézni.
De például az olyan animék amik akár igaz történet is lehetne (biztos van neve ennek a műfajnak is csak nem tudom) azok meg kimondottan tetszenek így ennyi idősen, anno meg ezeket rühelltem
- a dragon ball-botrány miatt nem mernek újra bepróblákozni
- szinkronizálni is kellene (ha nem csak a death note-ot, narutót és társait akarják csak vetíteni)
- a mai generáció nem tart igényt ilyen tv csatornára, mert ma már minden elérhető a neten
#5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!