Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A pekomon azért is volt olyan...

A pekomon azért is volt olyan népszerű Magyarországon mert " ki voltak éhezve " a gyerekek a dragonball hiánya miatt?

Figyelt kérdés
Személy szerint én mindkettőt szerettem, bár a dragon ballt óvodás koromban néztem, a Z-t meg talán másodikos harmadikos koromban tiltották be. Úgy hogy a Pokémon rá jobban emlékeztem, jobban megmaradt. De szerencsére van internet 😁😉

2020. jún. 26. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A Dragon Ball Z-t SOHA nem tiltották be! Hihetetlen, hogy ez a téves legenda még mindig tartja magát.

Azért vették le a képernyőről, mert az akkor még létező ORTT károsnak ítélte a gyerekek számára az animét. Meg sok szülő is hőbörgött, hogy milyen brutális "mesét" adnak délután a kisgyerekeknek, amiből csak erőszakot tanulnak. Meg is büntette az ORTT az RTL Klubot egy jó nagy összegre. Aztán a DBZ-t éjjelre száműzték, ahol a kutya sem nézte, így végül végleg lekerült a műsorról.

2020. jún. 26. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem így fogalmaznék.

Volt egy elég nagy réteg, ami kedvelte az ezekhez hasonló, inkább a fiataloknak, mintsem a kisgyerekeknek szóló rajzfilmeket. Az animék többsége meg tipikusan ennek a krosztálynak szólt. Dragonball nélkül is népszerű lett volna a Pokémon, pont ezért, mert egy tiniknek szóló, miszttikus elemeket is tartalmazó történetről van szó, amiben masszívan helyet kap a küzdelem, tenni akarás, becsület, átvitt értelemben a sportszellem, és a játék is. Na, meg persze érintőlegesen a szerelem, bár Ash a világ idiótája, hogy egy ilyen csajt, mint Misty, kihagyott. :D

2020. jún. 26. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!