Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak Magyarországon ilyen...

Csak Magyarországon ilyen népszerű a Naruto vagy külföldön is ennyire oda vannak érte más animét alig éltetve?( Kb. Minden második kérdés ezen az oldalon Naruto- val kapcsolatos.)

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 08:58
A kérdező szavazást indított:
Naruto a legjobb anime a világon!
Naruto egy hype anime, amúgy átlagos shounen.
A magyarok csak ezt látták a tévében, ezért sok jó animéről lemaradtak.
Naruto egy gyenge shounen, vannak jobbak, csak sokan ismerik, mert ezen nőttek fel.
Naruto egy jó anime, de vannak jobbak tőle.
Egyéb (válaszban leírom)
50 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nemzetközi listákon is ott szokott lenni a legnépszerűbb animék között.
2021. jún. 13. 09:01
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Mindenhol népszerű, hiszen egyike a három ikonikus animének, amelyek elterjesztették a műfajt az egész világon. Rendkívül meghatározó és szerintem kiváló is a Pain harcig.
2021. jún. 13. 09:02
 3/12 anonim ***** válasza:
6%
Nekem már az is fura ha felnőtt emberek animét néznek.
2021. jún. 13. 09:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb 4-szer lement a tv-ben szinkronnal, szóval nem olyan meglepő. Én is onnan ismerem. Ha mást adtak volna, mást néztem volna. :)
2021. jún. 13. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

Hype? Tod mi hype? A trash slime anime na az hype!

A naruto szinte már egy mestermű (oke nem berserk szinten) és a hibái eléggé nagyok!

Ettől függetlenül maga a cselekmény egy nagyon erős cselekmény jó csapatokkal!

Mindenhol meghatározó anime a naruto ezt sajnos a naruto utalok nem bírják elfogadni mert az első 3 részt nézték meg…

2021. jún. 13. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Sima shonen-fight anime, de sajnos a gyengébb fajtából.
2021. jún. 13. 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
35%

6-os mond ezt az adatoknak! Nem hiába bírta a manga ennyi ideig!

Persze ezt nem kell számításba venni csak a magadfajtak kritikáját mert mind tanult magas irodalmi művű és szakértelemmel kritikusok vagytok… 😂😅

2021. jún. 13. 15:41
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
7-es, az adatok nem jelentenek semmit. Sokszor a felkapott dolgok nem annyira jók, csak megy a hype. Lásd a SAO esetét. Középszerűnél is rosszabb anime, mégis tömegek imádják.
2021. jún. 13. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

adatok nem jelentenek semmit sem? komolyan ideig mersz merészkedni?!!! :O

komoly vagy... ezzel szerintem le is írtad magad!

adatok alapján lehet látni hogy a sao egyre kevesebb "hype"al rendelkezik egyre többren fordulnak el tőle új rajongókat nem tudnak be szerezni!

és milyen felkapott dolgok? tegyél különbséget a hype és a siker közt! a naruto 20 kibaszot éve megy!!! ez alatt minden hype eltűnik!

2021. jún. 13. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
9-es, a Dragon Ball meg a 1985 óta megy, és még mindig népszerű és sikeres anime és manga. Hol volt akkor még a te imádott Narutód, kicsi troll? XD
2021. jún. 13. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!