Csak Magyarországon ilyen népszerű a Naruto vagy
külföldön is ennyire oda vannak érte más animét alig
éltetve?( Kb. Minden második kérdés ezen az oldalon
Naruto- val kapcsolatos.)
Nemzetközi listákon is ott szokott lenni a legnépszerűbb animék között.
2021. jún. 13. 09:01
2/12 anonim válasza:
Mindenhol népszerű, hiszen egyike a három ikonikus animének, amelyek elterjesztették a műfajt az egész világon. Rendkívül meghatározó és szerintem kiváló is a Pain harcig.
2021. jún. 13. 09:02
3/12 anonim válasza:
Nekem már az is fura ha felnőtt emberek animét néznek.
2021. jún. 13. 09:57
4/12 anonim válasza:
Kb 4-szer lement a tv-ben szinkronnal, szóval nem olyan meglepő. Én is onnan ismerem. Ha mást adtak volna, mást néztem volna. :)
2021. jún. 13. 12:26
5/12 anonim válasza:
Hype? Tod mi hype? A trash slime anime na az hype!
A naruto szinte már egy mestermű (oke nem berserk szinten) és a hibái eléggé nagyok!
Ettől függetlenül maga a cselekmény egy nagyon erős cselekmény jó csapatokkal!
Mindenhol meghatározó anime a naruto ezt sajnos a naruto utalok nem bírják elfogadni mert az első 3 részt nézték meg…
2021. jún. 13. 13:14
6/12 anonim válasza:
Sima shonen-fight anime, de sajnos a gyengébb fajtából.
2021. jún. 13. 15:26
7/12 anonim válasza:
6-os mond ezt az adatoknak! Nem hiába bírta a manga ennyi ideig!
Persze ezt nem kell számításba venni csak a magadfajtak kritikáját mert mind tanult magas irodalmi művű és szakértelemmel kritikusok vagytok… 😂😅
2021. jún. 13. 15:41
8/12 anonim válasza:
7-es, az adatok nem jelentenek semmit. Sokszor a felkapott dolgok nem annyira jók, csak megy a hype. Lásd a SAO esetét. Középszerűnél is rosszabb anime, mégis tömegek imádják.
2021. jún. 13. 16:02
9/12 anonim válasza:
adatok nem jelentenek semmit sem? komolyan ideig mersz merészkedni?!!! :O
komoly vagy... ezzel szerintem le is írtad magad!
adatok alapján lehet látni hogy a sao egyre kevesebb "hype"al rendelkezik egyre többren fordulnak el tőle új rajongókat nem tudnak be szerezni!
és milyen felkapott dolgok? tegyél különbséget a hype és a siker közt! a naruto 20 kibaszot éve megy!!! ez alatt minden hype eltűnik!
2021. jún. 13. 16:15
10/12 anonim válasza:
9-es, a Dragon Ball meg a 1985 óta megy, és még mindig népszerű és sikeres anime és manga. Hol volt akkor még a te imádott Narutód, kicsi troll? XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!