Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak Magyarországon ilyen...

Csak Magyarországon ilyen népszerű a Naruto vagy külföldön is ennyire oda vannak érte más animét alig éltetve?( Kb. Minden második kérdés ezen az oldalon Naruto- val kapcsolatos.)

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 08:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Vele én is egy csomót vitatkoztam, nagyon ostoba és nincsenek érvei.

Viccesnek vicces, de ennyi.

Égig magasztalja a Narutot és a tényleges hibáit észre sem veszi, de a jó animéket minden szarnak elhordja, ha azzal arról beszélhet, hogy a Naruto milyen jó.

2021. jún. 13. 21:12
 12/12 Bodri kutyus ***** válasza:
83%
A naruto az egyik shonen legenda elég jó anime ki ne ismerné főleg animés körökben bár téleg vannak hibái ahogy általában mindenben lehet aki keres talál gyermekkorom meghatározo animéje persze akkor nemtutam hogy anime soroljuk szerintem megértemli a fanokat (de azért tartsunk tiszteletben másik véleményét nemindenkinek teccik ugyan az) mostani fejek 150 anime után saját műfajábab olyan 8 pontot adnék a 10-ből és ez volt nagyon rövid válaszom igen eléggé népszerű 😛 de ne mond el senkinek ez tiktok🤫😅
2021. jún. 28. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!