Mi volt a legdurvább hentai amit láttál?
Kowaku no toki
4 reszes, ebbol a nagyon durva a masodik fele. Rengeteg hentait lattam mar, 11 eves korom keresek es nezek nagy imadattal hentait, egyik sem erzeki szex ket szerelmes kozott, pl a Kazama Mana vagy Yagami Yu is sokaknal szerintem kiveri a biztositekot, de ez az anime olyan szinten tulzasba vitt... noa mindent, hogy elvezhetetlen lett egy bizonyos szint utan. De hogy melyik jelenettol volt ez a szint, fogalmam nincs. Erre azt hiszem mar tenyleg csak az izgul, akiben nemi pszihopata hajlam van. Sosem sajnaltam a hentaikban levo csajokat, mindegy hogy megeroszakoltak, megkotoztek vagy ajulasig dugtak, akar bantottak. Hat ennel szerintem keves olyan van, aki nem sajnalja, az animeaddicts-os linkben a velemenyek kozott is van aki ezt irta (azt hiszem, tobben is).
A Shoujo x Shoujo x Shoujo The Animation-t mondanám.
Miért ? nem gyerekeknek, lolicon, szűz, vérfertőzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!