Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi volt a legdurvább hentai...

Mi volt a legdurvább hentai amit láttál?

Figyelt kérdés
Sok furcsaság van és el sem tudom képzelni, szóval a kíváncsiságból kérdezem hogy mi az eddigi legdurvább amit láttál és miért? :D

2021. nov. 1. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Kowaku no toki

4 reszes, ebbol a nagyon durva a masodik fele. Rengeteg hentait lattam mar, 11 eves korom keresek es nezek nagy imadattal hentait, egyik sem erzeki szex ket szerelmes kozott, pl a Kazama Mana vagy Yagami Yu is sokaknal szerintem kiveri a biztositekot, de ez az anime olyan szinten tulzasba vitt... noa mindent, hogy elvezhetetlen lett egy bizonyos szint utan. De hogy melyik jelenettol volt ez a szint, fogalmam nincs. Erre azt hiszem mar tenyleg csak az izgul, akiben nemi pszihopata hajlam van. Sosem sajnaltam a hentaikban levo csajokat, mindegy hogy megeroszakoltak, megkotoztek vagy ajulasig dugtak, akar bantottak. Hat ennel szerintem keves olyan van, aki nem sajnalja, az animeaddicts-os linkben a velemenyek kozott is van aki ezt irta (azt hiszem, tobben is).

2021. nov. 2. 05:50
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Shoujo Ramune, el se hittem, hogy ilyet kimertek adni.
2021. nov. 2. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
2-es miéprt ne mertek volna iylet kiadni? még ennél is vannak durvábbak.
2021. nov. 3. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A Shoujo x Shoujo x Shoujo The Animation-t mondanám.

Miért ? nem gyerekeknek, lolicon, szűz, vérfertőzés.

2021. nov. 24. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!