Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményed a Mushoku...

Mi a véleményed a Mushoku Tensei perverziójáról? Bírod vagy sok?

Figyelt kérdés

2021. okt. 19. 10:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Al se jutottam addig, míg kiderült, mennyire/milyen módon lesz perverz a sorozat. Az lajadék főszereplő már azelőtt megutáltatta velem a sorozatot.
2021. okt. 19. 16:52
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Öhm érdekes dolgokat írnak itt egyesek. Akkor ha egy 8-11 éves kislányt felnőtt férfi létemre elkezdek fogdosni, nem számít pedofíliának?
2021. okt. 19. 18:04
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

10 nem kell a rizsa ez hülyeség amit mondasz! ez nem rágalmazás mivel a karakter fiktív ettől eltekintve aki ezt szereti az peodil illetve pedofil hajlamai vannak!

tudom te vagy a 8-as is (csak szolok sok országban a fiktiv is tiltott és büntetendő!)

ha meg tudományosan akarsz nyomatni akkor inkább maradj csendben köcce

tudomány világosan ki mondja hogy a pubertás kort nem tudja pontosan behatártolni mivel mindenkinél más! van olyan unokatestvérem aki 8 évesen már mentruált anyai ágról valamint anyám meg csak 14-15 körül!

ez csak egy helyi kutatás hogy akiket megvizsgáltak azok hány évesen...

pubertáskor az amikor elkezdődik

eris esetében ez még nem volt meg mivel nem voltak nőies jellegei az csak 13-14 körül azaz a mostani évadban lett neki nemisége!

mind ezt félre téve ez teljesen okés ha két azonos korúról van szó de őszintén minek is tették bele az isekai-t??? teljesen felesleges a karakter nem tud többet nem tudja felhasználni a szuper tudását semmi pluszt nem ad hozzá hanem tényleg csak a pedofil illetve hebefil dolgokat mutatja! de ha még annyit hozzá tettek volna mint pl a honzuki-hoz ahol látszik tisztán hogy a karakter meg fiatalodott szellemileg is mivel sokszor olyan dolgokon sír amin egy gyermek sírna! itt is lehetett volna ez hogy bizony mentálisan is gyermek és csak az emlékek vannak!

sőt nem is kellett ide semmi isekai! egy 5 éves is tisztában lehett a szexualitással főleg egy fiú! én is mindig néztem a lányokat főleg akinek nagy mellei voltak még 5 évesen is! egyszerűen csak jó volt és ösztönösen tetszett illetve azért tudtam azt is hogy van testiség (nem pontosan hogy mi az a szex) sőt 7-8 évesen meg már tisztában is voltam a szexel meg hogy miért jó az! ":D volt hogy meg fogtam idősebb lányok fenekét meg mellét is... ":DDD így visszagondolva ez olyan mintha animében lettem volna ":D

a lényeg nem kell 30+ évesnek lennie szellemileg hogy már 5-7 évesen érdekeljék a lányok és "pajkos" legyen... sőt szerintem itt többen is jártak úgy mint én és tisztában is voltak a dolgokkal már elég korán!

2021. okt. 19. 19:27
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

Tévedsz, én soha nem használtam a pedofília kifejezést, szóval hiába jártatod a szádat arról, hogy te milyen jól tudsz definíciókat. Mondjuk am amikor én kerestem arra, hogy "pedophilia definition", akkor ezt kaptam: ...A pedophile is a person who has a sustained sexual orientation toward children, generally aged 13 or younger. Azaz a pedofíliát nem a pubertás határozza meg, hanem a kor amihez a személy vonzódik.

Amúgy jó lenne ha kimozdulnál a házból néha, akkor tudnád hogy egy gyerek, és egy petite nő össze se hasonlíthatóak. Vagyis ne menj sehova inkább. Nem akarom, hogy veszélyeztesd a gyerekeket, akárhol is élsz.

Próbálhatsz te szavakkal gyanusítás elől bújkálni, csak a te fajtád hiszi azt hogy a "petite nő vs kislányok" érvelés ebben a témában ér valamit xDD annyit jártatod a szádat, hogy magad köpöd be.

"Szánalmas" inkább téged ír le. Tudod, hogy amire gerjedsz az nem helyes, de abban a téveszmében vagy, hogy egy kis gépeléssel bármit jó képben mutathatsz, és valaki elfogadja majd azt. Totál reddit lord. Még magadat se vagy képes elfogadni, hogy várod el, hogy mások elhiggyék, hogy nem vagy te olyan rossz.

2021. okt. 19. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

14 a pedofilia tényleg pubertációhoz köthető jobban mondva fizikai kifejlődéshez tényleg lehet látni a különbséget egy petite kislányok nő közt és egy tényleges kislány közt!

egyrészt ez nem csak pszichológia hanem biológia mivel mindannyian hormonokat árasztunk magunkból pl nemi hormonokat!

ezért is egy ilyenre fel tudunk izgulni [link] (kb korai 20-as)

egy ilyenre meg nem [link]

2021. okt. 19. 20:37
 16/18 anonim ***** válasza:
39%

Az a gyerektől függ, ha pubertásban van, akkor hivatalosan nem vagy az.

Az szexuális erőszak max.

"ez nem rágalmazás mivel a karakter fiktív ettől eltekintve aki ezt szereti az peodil illetve pedofil hajlamai vannak"

Jaj, ciki, amikor nem sikerült felfogni, amit írtam.

Ha ugyanezt csinálja valaki, aki élő ember, akkor rágalmazás, erről beszéltem.

Rettentő kínos, hogy többször kell leírnom valamit.

"csak szolok sok országban a fiktiv is tiltott és büntetendő!"

Ez szimplán hazugság.

Sőt, nálunk a btk.-ban nincs is definiálva a pedofília. Kizárólag olyan pontok vannak, amik pl. úgy szólnak, hogy "tizennyolcadik életévét betöltött SZEMÉLY [...]".

Szóval nem, a fiktív karakterekkel gyakorlatilag bármit lehet tenni. Erre nálunk a jogszabály nem tér ki.

Részben azért is, mert egy fiktív karakternél nem igazán lehet korról se beszélni.

"tudomány világosan ki mondja hogy a pubertás kort nem tudja pontosan behatártolni mivel mindenkinél más"

Amivel nem mondtál semmit, ezért hoztam egy hivatalos adatot, ahol leírták, hogy általában mely korban szokott elkezdődni.

Az animében Eris úgy van megrajzolva, hogy látszódjon, hogy már elkezdődött a pubertás.

"eris esetében ez még nem volt meg mivel nem voltak nőies jellegei az csak 13-14 körül azaz a mostani évadban lett neki nemisége!"

A pubertás nem úgy működik, hogy ha elkezdődik, akkor már másnap "nőies" jellege lesz.

Amit legelőször észre lehet venni, vagy jelként szolgál, ha elkezd nőni a lány melle. Eris esetében ez látható volt.

Tessék pár kép:

[link]

Ebben a jelenetben ,ahol fogdosta, szintán látszik:

[link]

"mind ezt félre téve ez teljesen okés ha két azonos korúról van szó de őszintén minek is tették bele az isekai-t?"

Az jó, mert Rudeus még fiatalabb is.

"teljesen felesleges a karakter nem tud többet nem tudja felhasználni a szuper tudását semmi pluszt nem ad"

IGazából de, a viselkedésén látszik.

Sokkal komolyabb és intelligensebb. Nincs szuper tudása, de nem is gyerekként gondolkodik.

"sőt nem is kellett ide semmi isekai! egy 5 éves is tisztában lehett a szexualitással főleg egy fiú!"

Ezzel amúgy már kezdesz arra célogatni, hogy az 5 évesek pedofilok.

"Tévedsz, én soha nem használtam a pedofília kifejezést, szóval hiába jártatod a szádat arról, hogy te milyen jól tudsz definíciókat"

Jó, akkor tisztázzunk valamit.

Mindenki akir az én kommentemre reagált, az csak pedofil definíció alapján támadhatott, mivel ha a definíció ismert, akkor amit mondok az igaz, és Rudeus nem pedofil.

"Mondjuk am amikor én kerestem arra, hogy "pedophilia definition", akkor ezt kaptam"

Egy interjú nem orvosileg elfogadott hivatalos definíciókat tartalmaz, így arra hivatkozni ostobaság.

Most eldöntheted, hogy szeretnél-e a továbbiakban arra hivatkozni. :)

Tessék, a WHO hivatalosa definíciója: "A persistent or a predominant preference for sexual activity with a prepubescent child or children"

"Amúgy jó lenne ha kimozdulnál a házból néha, akkor tudnád hogy egy gyerek, és egy petite nő össze se hasonlíthatóak"

Erre térjünk vissza a #15-ös kommenttel együtt, mert akkor majd mutatok pár képet és kérdezek. :)

"Próbálhatsz te szavakkal gyanusítás elől bújkálni, csak a te fajtád hiszi azt hogy a "petite nő vs kislányok" érvelés ebben a témában ér valamit"

Nincs olyna, hogy "fajtám".

Én kizárólag az orvosi definícióra hagyatkozom, pl. most hoztam neked a WHO definícióját, illetve a btk-ra, amiben nincs olyan, hogy pedofília, hanem különböző szexuális cselekményeket írnak le.

""Szánalmas" inkább téged ír le. Tudod, hogy amire gerjedsz az nem helyes"

Az ilyet hívják retardált, mint ami vagy.

Sehol nem írtam, hogy gerjedek. Azért kell személyeskedned, mivel nem tudsz cáfolni, mivel igazam van.

És akár akarod, akár nem, jelenleg nem pedofília, amit ott látsz.

Tudok olyan animét mondani, amiben hivatalosan is az van, pl. Heion Sedai no Idaten-tachi.

"abban a téveszmében vagy, hogy egy kis gépeléssel bármit jó képben mutathatsz, és valaki elfogadja majd azt"

Aki nem fogadja el a tényeket, amiket leírtam, azt elmebetegnek hívják.

Ha vitatkozni kezdesz arról ,hogy a Föld lapos, akkor őrült vagy.

Minden amit hoztam, azok orvosilag elfogadott, illetve a BTK-ban szerepel.

Ez nem értelmezés kérdése, hanem tény, hogy mi szerepel ott. Ezekre hivatkoztam.

"Még magadat se vagy képes elfogadni, hogy várod el, hogy mások elhiggyék, hogy nem vagy te olyan rossz."

Még mindig nem azért érvelek a fogyatékosségod ellen, mert rám bármi igaz lenne, ami elhangzott,hanem mert fogyatékos dolgokat írsz.

Akkor is érvelnék, ha arról beszélnél, hogy a Föld lapos.

Egyrészt kösz, mivel ez pont engem igazol velük szemben a definíciót tekintve.

Másrészt, nem feltétlenül tudod megkülönböztetni, és akkor itt kérlek téged és a #14-est, hogy mondjátok meg, hogy a képeken látható személyek hány évesek.

(Nyilván nem tudom ellenőrizni, hogy rákerestetek-e a képre vagy tényleg tippeltetek, de ha lehet tippeljetek).

1. kép:

[link]

2. kép:

[link]

3. kép:

[link]

4. kép:

[link]

5. kép:

[link]

6. kép:

[link]

2021. okt. 20. 09:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Pedofiliát sugall? HOGY MI? rajzolt karakterekrőú van szó.. NIncsenek személyiségi jogaik.

HA ewgy játékban te lövöldözöl és embereket ölsz pl attól te sem leszel sorozatgyilkos.

Sőt megsúgom elég durva hentai(lolikon) is van ebben a kategóriában

2021. okt. 22. 09:36
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
16 ok szépen lejarattad magad hogy mekkora a felfogo kepesseged és az inteligenciad de ok..: 😂😅 több időt egy ekkora hülyére sajnos nem eri meg el pazarolni! nekem biztos nem…
2021. okt. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!