Melyik Netflixes anime nézhető?
Figyelt kérdés
Ami esetleg hasonló mint a Nana, vagy a Death Note. Igen tudom, hogy tök más a kettő, de ezek tetszettek a legjobban eddig.2021. okt. 10. 16:25
1/5 anonim válasza:
Baki
Az első netflixes évad sajnos tele van balfäsz CGI jelenetekkel, de aztán kicsit ráncba szedték magukat.
3/5 anonim válasza:
Talán a Beastars, szerintem èrdekes a koncepciója, nekem bejött. Már ha találod furának az antropomorf állatokat.
A castlevenia is nagyon tetszett, viszont az nem hasonlít egyik említett animère sem, viszont úgy is èlvezhető, hogy nem játszottál a játèkokkal.
A seven deadly sins első 3 èvada szintèn jó, az utána lèvők viszont èpp hogy nèzhetők.
A higurashi no naku koroni első 2 èvadát láttam, az se rossz, elvileg az utána lèvők se azok, de azèrt törtènet elèg wtf.
(Azt azèrt hozzátennèm, hogy szerintem a Death Note-ot elèg nehèz überelni)
4/5 anonim válasza:
Tiger and Bunny
Komi-san wa Komyushou Desu
Cowboy Bebop
Black Lagoon
Full Metal Alchemist
Carole & Tuesday
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!