Hogyan tudok animéket nézni netflixen?
Magyarországon élek, magyar netflixem is van, de ugye azon nagyon kevés anime van. Nem rég hallottam hogy ha átállítom a nyelvet pl. Angolra akkor angol netflixem lesz, vagy ilyesmi akkor tudok több animét nézni, mivel az angol netflixen sok anime van. Na most, én nem találtam meg ezt a nyelv átállítát, hanem letöltöttem egy Vpn-t,átraktam a régiómat angolra, és a netflixen valóban több anime lett elérhető. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
1. Meg lehet e oldani hogy legyen magyar felirat?
2.miért van hogy néhány anime el se indul, csak ott van a kezdőképernyőn és amikor rányomok az indításra nem is történik semmi.
3. Ezt a 'problémát', (ha lehet így nevezni) akkor vettem észre mikor meg akartam nézni a naruto nevű animét. Ugyanis fent volt vagy 12 film de a sorozatot se eredeti nyelven, se sehogy nem találtam. Valaszokat elore is koszi
Magyar felirat csak akkor van, ha készítenek fordítást. Nincs cheat code, ami mágikus magyar feliratot varázsol neked.
Ha valami nem indul el, nincs neted.
A Naruto nincs fent Netflixen. A Chrunchyroll a jogtulajdonos a Naruto streamelésére.
1. Animéket NEM netflixen kell nézni
2. Nincs cheat code a fő tartalmak mindenkinek ugyan azok csak épp a felirat és nyelv opció nem (az anime nem fő tartalom)
3. Ha varázs ütését akarsz eredeti szinkront magyar felirattal akkor indavideo mert ott van a mágia varázsütésre…!
Nem hiába van annyi non-profit anime fordito magyarban már töretlenül 15+ éve! Szinte minden animét mg lehet talalni indán vagy pedig a fordítók honlapján ilyen egyszerű!
Az anime a netflixen most mondom el 10. Alkalomra nagyon KORLÁTOLT SZEGÉNYES! Nem erre a célközönsége lett kitalálva a netflix hanem az original tartalmakra
Magyar fansubok feliratai + nyaa.si-ról videó > Magyar fansubok saját videó lejátszója > netflix > aztán csak ezek után az indavideo.
Indavideora hiába töltik fel hd-ban vagy állítod hd-ra, rosszabb minőségben konvertálja le még így is. Csak nézzetek meg egy "HD" videót indán, meg töltsetek le egy HD videót nyaa.si-ről (vagy bármelyik szimpatikus oldalról). Ég és föld a különbség.
Visszatérve a kérdésre.
Csak annyi magyar feliratos anime van netflixen amennyit lefordítottak, ha átállítod a régiót, akkor nyilván több anime lesz elérhető, de azokhoz nincs magyar fordítás. Sajnos ez van, de amúgy a netflix fordítás sem egy minőségi. De viszont egyre több kerül fel magyarul, ami nagyon jó persze.
Nézz fel isshotosho-ra, ott megtudod nézni, hogy az adott szezonban kik fordítják az adott animéket. Elég csak a gugliba beírni a nevüket és kidobja, de indavideón is megtalálod őket és ott általában a videó leírásában feltüntetik a saját oldalaikat/ felirat letöltési linket.
Persze, akit nem zavarnak a pixelek, azoknak ott van az egy kattintásos indavideó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!