Hány részt szoktál megnézni legalább egy animéből, hogy biztosan el tudd dönteni ez neked való vagy sem?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 15:25
11/14 anonim válasza:
De azért, hogy mondjuk az utolsó 3 részben megtudj mindent úgy, hogy neked szenvedés az előtte lévő 9 rész, szerintem felesleges nézni.
A 3 rész nem arra van, hogy tudd a story-t, hanem hogy a hangulatát, az anime dinamikáját megismerd és eldöntsd, hogy az tetszik-e. Itt nyilván nem arról van szó, hogy mindenki 3 részből megmondja, hogy mi a történet vége.
12/14 anonim válasza:
Csak ezzel a 3 részes dologgal az a baj, hogy ha azért dobod mert lassú akkor lehet hibázol mivel nem egy anime jóval később pörög be. :/
De mindegy, te érzed. Csak lehet emiatt lemaradtál már jókról is.
13/14 anonim válasza:
Bocs, én nem ezt csinálom, csak védem az állípontot. :D
Én mindent végignézek az elejétől a végéig.
14/14 anonim válasza:
10 perc alatt lejön, hogy le tud-e kötni vagy sem. Ha nem tetszik, nyúlok a telómért közben, akkor szinte biztos, hogy nem nézem végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!