Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hány részt szoktál megnézni...

Hány részt szoktál megnézni legalább egy animéből, hogy biztosan el tudd dönteni ez neked való vagy sem?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 15:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Max 2, de már az első résznél kiderül, hogy végignézem vagy nem. Két kivétel volt. Dragon Ball és a One Piece. A Dragon Ball-nak adtm 20 résznyi esélyt, nagyon nem nekem találták ki. One Piece-nek kb 30 részt... de mindkét animél pörgettem. Sokan dicsérték, meg hogy majd beindul, csak várni kell, de nem, nem történt meg, és a rajzolás se jött be túlzottan.
2021. szept. 6. 15:48
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Minden animét megnézek, amit elkezdek.

Úgy döntöm el, hogy mi a pontszáma, leírása, mivel célirányosan a jó animéket nézem.

2021. szept. 6. 16:09
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

1-és azert ne legyen az a ló túl magas! A one piece egy 98/99-es anime!

30 rész kb semmi! Skippeld a filler részeket éd legalább 60 részt adj neki! Tényleg kell mire beindul alapból kissé lassú anime és is így voltam vele de maga a világa nagyon egyedi és érdekes mondhatni őrült! A rajzolás sokáig elég gyenge tekintve hogy nagyon regi anime több mint 20 éves és olyan 2015-től lesz jó 18-tól meg már fenomenális!

[link]

2021. szept. 6. 16:57
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Volt, hogy az első rész után kidobtam a kukába az adott animét, mert annyira nem jött be. De az egyiket pl. öt perc után dobtam. Változó.
2021. szept. 6. 17:00
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
2021. szept. 6. 17:06
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
2 rész? aztán 2 rész alatt mit értesz meg belőle? csak habzsolsz kb
2021. szept. 6. 23:15
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

... Attól függ,általában sosem dobom, hanem mindig ott van talomban. Azt akár egy év is eltelhet mire befejezem és volt már úgy, hogy az eleje nem nekem való volt, de a vége az még is megérte a figyelmemet. De azért teljes részszámtól függően 5-6-nál kiderül, ami beborul.

Volt asszem párszor,hogy 1 rész után elhagytam, de ott tényleg elviselhetetlenül idegesítő volt a főszereplő számomra.

2021. szept. 7. 00:58
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem is értem azokat akik 1-2-3 részek után dobnak sorozatokat. Ennyiből sose derül ki, hogy tetszeni fog-e vagy sem ha tényleg beindul. Ez olyan mintha csak az első oldalt olvasnád el egy 300 oldalas könyvből.
2021. szept. 7. 01:35
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Ja, ha a One Piece-ről beszélünk, ha egy 12 részes animéről, akkor egy 300 oldalas könyv esetében a 25%-a az 75 oldal.

Arról nem beszélve, hogy vannak rövidebb pl. 6 részes sorozatok, ott ez már a fele.

Rövidebb sorozatoknál a 3 rész azért működik - hellyel-közzel -, mert akörül ér véget az első arc, így nagyjából látszik, hogy milyen stílusú az anime.

2021. szept. 7. 08:58
 10/14 anonim ***** válasza:

A könyves példát arra hoztam, hogy szinte semmit se tudsz meg sok esetben ilyen kevés részből. Ez a 1-3 részes dolog értelmetlen főleg olyan animéknél amik a 12 rész ellenére is lassú indulásúak.

2021. szept. 7. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!