Hány részt szoktál megnézni legalább egy animéből, hogy biztosan el tudd dönteni ez neked való vagy sem?
Minden animét megnézek, amit elkezdek.
Úgy döntöm el, hogy mi a pontszáma, leírása, mivel célirányosan a jó animéket nézem.
1-és azert ne legyen az a ló túl magas! A one piece egy 98/99-es anime!
30 rész kb semmi! Skippeld a filler részeket éd legalább 60 részt adj neki! Tényleg kell mire beindul alapból kissé lassú anime és is így voltam vele de maga a világa nagyon egyedi és érdekes mondhatni őrült! A rajzolás sokáig elég gyenge tekintve hogy nagyon regi anime több mint 20 éves és olyan 2015-től lesz jó 18-tól meg már fenomenális!
... Attól függ,általában sosem dobom, hanem mindig ott van talomban. Azt akár egy év is eltelhet mire befejezem és volt már úgy, hogy az eleje nem nekem való volt, de a vége az még is megérte a figyelmemet. De azért teljes részszámtól függően 5-6-nál kiderül, ami beborul.
Volt asszem párszor,hogy 1 rész után elhagytam, de ott tényleg elviselhetetlenül idegesítő volt a főszereplő számomra.
Ja, ha a One Piece-ről beszélünk, ha egy 12 részes animéről, akkor egy 300 oldalas könyv esetében a 25%-a az 75 oldal.
Arról nem beszélve, hogy vannak rövidebb pl. 6 részes sorozatok, ott ez már a fele.
Rövidebb sorozatoknál a 3 rész azért működik - hellyel-közzel -, mert akörül ér véget az első arc, így nagyjából látszik, hogy milyen stílusú az anime.
A könyves példát arra hoztam, hogy szinte semmit se tudsz meg sok esetben ilyen kevés részből. Ez a 1-3 részes dolog értelmetlen főleg olyan animéknél amik a 12 rész ellenére is lassú indulásúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!