Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek melyek azok az...

Szerintetek melyek azok az animék amelyek egy weeb-nek muszáj legalább egyszer megnézni?

Figyelt kérdés
Tehát kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ti melyik animét mondanátok, hogy "alap" megnézni ha szereted az animéket.

2020. nov. 26. 09:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen ilyen, minden embernek más az ízlése. Azért, mert mondjuk az xy animét többen kötelező animének tartják, az nem azt jelenti, hogy minden weebnek legalább egyszer meg kell azt néznie.

Kötelező filmek, zenék sincsenek, mivel ez mind szórakozás. Szórakozni meg nem kötelező.

2020. nov. 26. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Na most akkor alap weaboo szar vagy "anime connisseur" listát vársz? Mert a kettő alapjaiban különböző lista lesz.
2020. nov. 26. 12:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek az elsővel igen mindenkinek más az ízlése. Ám Én arra voltam kíváncsi melyik az az anime amit ha bármelyik weebtől megkérdezek biztos, hogy ismerni fogja. Tehát az ún. "Legnépszerűbbek" közé melyek tartoznak?
2020. nov. 26. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Melyik filmet alap megnézni? Melyik könyvet alap elolvasni? Melyik csokit alap megkóstolni...?
2020. nov. 26. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem elmondtam mit értek azalatt hogy alap. De mind1. Mint mondtam szószerint nincs olyan hogy alap csak hogy mégis népszerű a weebek közt.
2020. nov. 26. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amiket valószínűleg a legtöbben ismernek:

A Naruto, Dragon Ball, Pokemon, One Piece, Sailor Moon, Sword Art Online, Death Note, Full Metal Alchemist, Toradora, Tokyo Ghoul, Steins Gate, Attack On Titan, Neon Genesis Evangelion, Angel Beats, Mirai Nikki, Elfen Lied, Hunter x Hunter, Your Lie in April, Your Name, A Silent Voice.

Vannak köztük olyanok, amik a régebbi generációba tartoznak, vannak köztük újabbak, de azok körében, akik már pár animét láttak és érdeklődnek ezen műfaj iránt, azok számára ezek az animék többnyire ismerősek. Nyilván vannak olyanok, akik nem hallottak valamelyikről.

2020. nov. 26. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
MAL-on ezeket az animéket látta a legtöbb ember: [link]
2020. nov. 26. 19:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Végre vannak normálisan válaszoló emberek. Köszi!
2020. nov. 26. 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:
30%
Nincsenek alap animék, ezt mindenki felejtse el, hogy vannak olyanok, amiket kötelező megnézni.
2020. dec. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!