Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sok anime főhősben miért...

Sok anime főhősben miért nincs tesztoszteron?

Figyelt kérdés
Van egy csomó nő, akit megkaphatnának, sok nő tálcán kínálja fel magát és olyan reakciókat vágnak le, mintha Varga Irén lenne előttük. Egy tizenéves fiú nem így működik. Emlékszem, hogy anno nekem már attól állt a zászló, hogy matekon mellém ült egy csaj oszt éreztem kicsit az illatát. Jó hogy az animék fikciók, de amit sok Mc csinál az szánalmas. Ez kb az, hogy fogja magát az őz, fejbelövi magát és felmászik a platóra, te meg otthagyod. Ha még van neki valami love interest-je, akkor azt mondom oké, hogy visszautasítja, de akkor sem azon a nagyon cringe módon.

2021. aug. 22. 00:43
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

A Naruto-n kívül mindegyiket láttam. :)

Teljesen egyetértek veled teljes mértékben!

2021. aug. 22. 13:34
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Nézz jó animéket, ne ilyen valóságtól elrugaszkodott szarokat. Ennyi
2021. aug. 22. 13:47
 33/39 anonim ***** válasza:
45%

Már én is agyaltam a dolgon. Talán a sok fusztrált japán tini csak a töketlen lúzer karakterekkel tudnak csak azonosulni 🤔... Nem mondom, hogy pl egy shounen teli legyen tűzdelve szerelmi szállal pláne nem aktussal, de még is. Sokszor fájó, hogy a főhős mennyire egy puhap*cs.

Egy két gyöngyszem kérdező:

Gangsta - itt az egyik szereplő konkrétan egy selyem fiú

Darker than Black - sok a logikai baki, de ettől eltekintve egész jó darab, itt is levarr bárkit a főarc ha szükséges

2021. aug. 22. 13:55
 34/39 anonim ***** válasza:
35%

Na meg a nagy klisé amit ki nem állhatok... ha a srác bármi féle érdeklődést mutat a lány felé mondjuk egy kivillanó dekoltázs, bugyi vagy hasoló legyen a terítéken jobb esetben egyből megkapja a "hentai" jelzőt, rosszabb esetben laposra verik a srácot.

Az utóbbira jó példa a Prison Scool hányadék.

2021. aug. 22. 14:01
 35/39 A kérdező kommentje:

Sok frusztrált tini és a sok mangaka, akik szintén frusztrált tinik voltak.

Engem még az zavar, mondjuk ez már inkább school/romance animékben, hogy a csávó közel kerülne a csajhoz, erre meg a gyerekkori barát belefurakodik a dolgokba, aki persze szintén szerelmes a főhősbe, de nem volt képes 8-10 éven át egy lépést sem tenni. Egyáltalán az ilyen hogy vesz ahhoz bátorságot, hogy sokszor erőszakos módon beleszóljon a dolgokba?!

Darker than black egy korszak volt számomra. :)

2021. aug. 22. 14:23
 36/39 anonim ***** válasza:
34%

Bármelyik normális lány/nő le perverzezné azt aki csakúgy megbámulja. Vagy ad neki pár ütést ha már elege van belőle.

2021. aug. 22. 17:26
 37/39 A kérdező kommentje:

Tudod hogy hívják azt a férfit, aki nem néz meg egy jó női feneket? Homokos!

Gondolom a 25-ös is azt hiszi, hogy a drága férje azóta nem nézett más nőre mióta együtt vannak. xdd

2021. aug. 22. 17:46
 38/39 anonim ***** válasza:
78%

37 szerintem az egész kamu volt... aki férjes asszony az jó hogy nem a szabad idejét itt tölti tinik és fiatalok közt

takarítás

főzés

mosás

ezek mind nagy feladatok... ha van is szabad idő akkor nem itt tölti el az adott illető...

2021. aug. 22. 19:22
 39/39 A kérdező kommentje:
Ezzel vitatkoznék. A családi kapcsolatok kategória, az unatkozó háziasszonyokkal van tele.
2021. aug. 22. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!