Sok anime főhősben miért nincs tesztoszteron?
A Naruto-n kívül mindegyiket láttam. :)
Teljesen egyetértek veled teljes mértékben!
Már én is agyaltam a dolgon. Talán a sok fusztrált japán tini csak a töketlen lúzer karakterekkel tudnak csak azonosulni 🤔... Nem mondom, hogy pl egy shounen teli legyen tűzdelve szerelmi szállal pláne nem aktussal, de még is. Sokszor fájó, hogy a főhős mennyire egy puhap*cs.
Egy két gyöngyszem kérdező:
Gangsta - itt az egyik szereplő konkrétan egy selyem fiú
Darker than Black - sok a logikai baki, de ettől eltekintve egész jó darab, itt is levarr bárkit a főarc ha szükséges
Na meg a nagy klisé amit ki nem állhatok... ha a srác bármi féle érdeklődést mutat a lány felé mondjuk egy kivillanó dekoltázs, bugyi vagy hasoló legyen a terítéken jobb esetben egyből megkapja a "hentai" jelzőt, rosszabb esetben laposra verik a srácot.
Az utóbbira jó példa a Prison Scool hányadék.
Sok frusztrált tini és a sok mangaka, akik szintén frusztrált tinik voltak.
Engem még az zavar, mondjuk ez már inkább school/romance animékben, hogy a csávó közel kerülne a csajhoz, erre meg a gyerekkori barát belefurakodik a dolgokba, aki persze szintén szerelmes a főhősbe, de nem volt képes 8-10 éven át egy lépést sem tenni. Egyáltalán az ilyen hogy vesz ahhoz bátorságot, hogy sokszor erőszakos módon beleszóljon a dolgokba?!
Darker than black egy korszak volt számomra. :)
Bármelyik normális lány/nő le perverzezné azt aki csakúgy megbámulja. Vagy ad neki pár ütést ha már elege van belőle.
Tudod hogy hívják azt a férfit, aki nem néz meg egy jó női feneket? Homokos!
Gondolom a 25-ös is azt hiszi, hogy a drága férje azóta nem nézett más nőre mióta együtt vannak. xdd
37 szerintem az egész kamu volt... aki férjes asszony az jó hogy nem a szabad idejét itt tölti tinik és fiatalok közt
takarítás
főzés
mosás
ezek mind nagy feladatok... ha van is szabad idő akkor nem itt tölti el az adott illető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!