Sok anime főhősben miért nincs tesztoszteron?
Kedves bunkóka!
Köszönöm szépen, van párom, évek óta boldog házasságban élek a nem papucs, de nem is szexmániásan dúvad férjemmel. És képzeld, nem néz ki rosszul, én sem vagyok bányarém. Csak megválogattam, kivel kötöm össze az életem. Neked azonban szerintem a büdös életben nem lesz nőd, maximum guminő, vagy valami prosti. Gondolom még mamahotelben laksz, anyuka és apuka mindent a hátsód alá tol, anyuka főz-mos-takarít rád, elkényeztet. Apád meg gondolom nem tiszteli a nőket, ezért lettél te is ekkora farok, drágaságom. Nem baj, majd ha öreg korodra egyedül maradsz, mert már nem lesz, aki eltartson és hagyjon rászabadulni az internetre - gondolom dolgozni sem dolgozol, és van nagyjából 8 általánosod -, majd talán megjön az eszed. Habár... ami nincs, az nem jöhet meg. XD
További kellemes faroklóbálást! XD
"És bizony a tizenéves skacok jó része igenis megdugna minden jó nőt, aki szembejön vele."
A kretének biztosan. Ha magadra ismertél sajnállak.
Örülök, hogy néhányan megfogták a kérdés lényegét. :)
25-ös! Engem te ne drágámozzál, oké? Magaslóról lekéne szállni és nem flegmázni ismeretlen emberekkel! Mit tolnak a hátsóm alá? Halat ne akard már úszni tanítani…
Te nagyon elvagy tévedve, hogy hogyan működik egy átlag tizenéves.
Kérdező sok válaszoló nem tudja a valos miértjét…
1. Ezek főként a trash animekre jellemző!
2. Azért is mert nem tudnak irni sem történetet csinálni csak a lenyuzott bőrt tudják…
3.nézd meg a normálisabb animéket azokban a szereplő nem egy analfabéta lúzer
4. Az hogy a fos mangaka a fos animéknél nem csinál semmit sem csak mert azért mert ha csinálna valamit akkor a gyenge lábakon álló story össze dőlne a történet haladna mert választania kellene egy utat de ha még minden csajjal akkor sem történik igazából semmi sem! Az ecchi és a női harem arra szolgál hogy kiéljék a gyermekkori problémájukat…! Lásd slime, smartphone, phone ragnarok, isekai cheat magician, stb stb
A lényeg…
Nézd meg a berserk-et a re-zerot a narutot a kiseijuu-t/parasyte stb animéket amikben van story meg nem a mangaka sértödéseit láthatjuk…!
Berserk en Guts meg egyszer meg is akarta erőszakolni a főhősnőt… 😂😅
Naruto meg teherbe ejtette hinatát… 2x is!!! 😅😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!