Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sok anime főhősben miért...

Sok anime főhősben miért nincs tesztoszteron?

Figyelt kérdés
Van egy csomó nő, akit megkaphatnának, sok nő tálcán kínálja fel magát és olyan reakciókat vágnak le, mintha Varga Irén lenne előttük. Egy tizenéves fiú nem így működik. Emlékszem, hogy anno nekem már attól állt a zászló, hogy matekon mellém ült egy csaj oszt éreztem kicsit az illatát. Jó hogy az animék fikciók, de amit sok Mc csinál az szánalmas. Ez kb az, hogy fogja magát az őz, fejbelövi magát és felmászik a platóra, te meg otthagyod. Ha még van neki valami love interest-je, akkor azt mondom oké, hogy visszautasítja, de akkor sem azon a nagyon cringe módon.

2021. aug. 22. 00:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
63%
19-es, hagyd! Csávóka a tesztoszteron fogalmával sincs tisztában. XD
2021. aug. 22. 09:25
 22/39 anonim ***** válasza:
61%
Persze random módon meztelenkedés meg leesik a lányróla ruha az 18 alatti kategória igaz?mert sk ecchiben ez van. De ot is bénák a főhősök és még sírnak rendesen hoy jajj fújj.
2021. aug. 22. 10:32
 23/39 anonim ***** válasza:
48%
Jelentettem a kérdést, ha nem probléma. :)
2021. aug. 22. 10:54
 24/39 anonim ***** válasza:
28%
Miért is jelentetted? unalmas már ez a folytonos ms a véleméynem a mint a tied ezért jelentem mentalitás.
2021. aug. 22. 10:56
 25/39 anonim ***** válasza:
50%

Kedves bunkóka!

Köszönöm szépen, van párom, évek óta boldog házasságban élek a nem papucs, de nem is szexmániásan dúvad férjemmel. És képzeld, nem néz ki rosszul, én sem vagyok bányarém. Csak megválogattam, kivel kötöm össze az életem. Neked azonban szerintem a büdös életben nem lesz nőd, maximum guminő, vagy valami prosti. Gondolom még mamahotelben laksz, anyuka és apuka mindent a hátsód alá tol, anyuka főz-mos-takarít rád, elkényeztet. Apád meg gondolom nem tiszteli a nőket, ezért lettél te is ekkora farok, drágaságom. Nem baj, majd ha öreg korodra egyedül maradsz, mert már nem lesz, aki eltartson és hagyjon rászabadulni az internetre - gondolom dolgozni sem dolgozol, és van nagyjából 8 általánosod -, majd talán megjön az eszed. Habár... ami nincs, az nem jöhet meg. XD

További kellemes faroklóbálást! XD

2021. aug. 22. 10:59
 26/39 anonim ***** válasza:
56%
amúgy jó érzés játszani a hülyét itt egyeseknek? NEm is a szexről van szó, de ha meglát valaki egy lányt melltartóban az elfut meg eltakarja a szeét meg sok idiótaság. Közben megmenti a világot ,lát vért érez kemény fájdalmat de egy melltartóban lévőlány elől elfut? Meg hasonlók még jó hogy zavar sokakat az ilyen.. ÉS neincs jellemfejlődés semmi sok animében ez 10 éves szint szexuális téren kb.
2021. aug. 22. 11:04
 27/39 anonim ***** válasza:
67%

"És bizony a tizenéves skacok jó része igenis megdugna minden jó nőt, aki szembejön vele."

A kretének biztosan. Ha magadra ismertél sajnállak.

2021. aug. 22. 11:21
 28/39 anonim ***** válasza:
28%
27/ nem kell az álszentség , a tinik iylenek. Ha lenne lehetőségük megtennék. Ez kb 90%-ukra igaz.
2021. aug. 22. 11:23
 29/39 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy néhányan megfogták a kérdés lényegét. :)

25-ös! Engem te ne drágámozzál, oké? Magaslóról lekéne szállni és nem flegmázni ismeretlen emberekkel! Mit tolnak a hátsóm alá? Halat ne akard már úszni tanítani…

[link]

Te nagyon elvagy tévedve, hogy hogyan működik egy átlag tizenéves.

2021. aug. 22. 13:03
 30/39 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező sok válaszoló nem tudja a valos miértjét…

1. Ezek főként a trash animekre jellemző!

2. Azért is mert nem tudnak irni sem történetet csinálni csak a lenyuzott bőrt tudják…

3.nézd meg a normálisabb animéket azokban a szereplő nem egy analfabéta lúzer

4. Az hogy a fos mangaka a fos animéknél nem csinál semmit sem csak mert azért mert ha csinálna valamit akkor a gyenge lábakon álló story össze dőlne a történet haladna mert választania kellene egy utat de ha még minden csajjal akkor sem történik igazából semmi sem! Az ecchi és a női harem arra szolgál hogy kiéljék a gyermekkori problémájukat…! Lásd slime, smartphone, phone ragnarok, isekai cheat magician, stb stb

A lényeg…

Nézd meg a berserk-et a re-zerot a narutot a kiseijuu-t/parasyte stb animéket amikben van story meg nem a mangaka sértödéseit láthatjuk…!

Berserk en Guts meg egyszer meg is akarta erőszakolni a főhősnőt… 😂😅

Naruto meg teherbe ejtette hinatát… 2x is!!! 😅😂😂

2021. aug. 22. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!