Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sok anime főhősben miért...

Sok anime főhősben miért nincs tesztoszteron?

Figyelt kérdés
Van egy csomó nő, akit megkaphatnának, sok nő tálcán kínálja fel magát és olyan reakciókat vágnak le, mintha Varga Irén lenne előttük. Egy tizenéves fiú nem így működik. Emlékszem, hogy anno nekem már attól állt a zászló, hogy matekon mellém ült egy csaj oszt éreztem kicsit az illatát. Jó hogy az animék fikciók, de amit sok Mc csinál az szánalmas. Ez kb az, hogy fogja magát az őz, fejbelövi magát és felmászik a platóra, te meg otthagyod. Ha még van neki valami love interest-je, akkor azt mondom oké, hogy visszautasítja, de akkor sem azon a nagyon cringe módon.

2021. aug. 22. 00:43
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
94%

Mert vannak szereplők akik köré minden a kifejezetten animékre jellemző, archetipikus személyiségük (yandere, tsundere stb.) alapján épül.

E fajta logikát hogy miért nem hormontúltengéses tinédzser módjára bánnak a lányokkal ne keress bennük, nem hiába fiktív szereplőkről van szó. Ez a viselkedés legtöbbször amúgy is a comic relieft szolgálja. Meg mindig valamiféle konfliktushoz vezet, anélkül meg nem mozdul sehova sem a narratíva, ergó nem is fog érdekelni különösebben sem a karakter, sem a plotban betöltött szerepe.

2021. aug. 22. 01:05
 2/39 A kérdező kommentje:

Hát comic helyett egy másik C betűs szót alkalmaznék az ilyenekre.

De ha már a karaktertípusoknál tartunk. Azt sem értem, hogy a nagyon vad Tsundere karaktereket, hogy képesek megtűrni. Úgy seggbe rúgnám a kis hisztis pi-t, hogy egy hétig nem ülne.

Sajnos én túl Kelet-Európai, hogy megértsem a Japánokat.

2021. aug. 22. 01:11
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
(#1) Közben elfelejtettem, hogy nem mellékszereplőről, hanem főhősről van szó. Ezesetben annyi korrigálás, hogy a plot végülis ő maga köré épül ami nem szükségszerűen von maga után love interest-et, ha pl. warrior mangaadaptációról van szó. Meg valljuk be, ennek a "nyilvánvalóan bomlanak utána a lányok csak túl satu hogy észrevegye/helyén kezelje" huzavonának általában mindenki látni szeretné a kicsúcsosodását. Egy lánnyal való összejövés pedig mindig a karakterfejlődés fontos állomását is jelöli, ezért jó esetben hosszabb időbe telik.
2021. aug. 22. 01:14
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

#2, azért ne add még fel. :)

A tsundere karaktertípus pont a temperamentumos japán feleségeket mímeli ami nem is olyan egyedi mert jópár magyar asszony is képes így megszorongatni pl. a kocsmából hazavergődő urát.

2021. aug. 22. 01:22
 5/39 A kérdező kommentje:

Értem én ezt, de ahhoz hogy szexelj nem kell szerelmesnek lenned, és a tizenéves skacok kanosak.

De ha nem is érdekli az ilyesmi, akkor is visszalehet kevésbé cringe módon utasítani.

A shounen mc-k a legrosszabbak, mind közül. Az a ló már rég megdöglött, hogy olyan karaktert írja nak, aki nem abból áll “erősebbé akarok vállni”,”megakarom védeni ezt/azt” és nem ismétli el ezeket minimum 6szor epizódonként.

2021. aug. 22. 01:24
 6/39 A kérdező kommentje:
Nem küldi meg őket rendesen a férjük/párjuk oszt azért olyanok.
2021. aug. 22. 01:25
 7/39 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem minden anime épít az erőszakos mindenkit megdönteni akaró hím egyedekre... Azt hentai-nak nevezik.
2021. aug. 22. 01:30
 8/39 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem hagyja valaki, hogy papucsnak használják még nem lesz belőle erőszakos hím egyed. És bizony a tizenéves skacok jó része igenis megdugna minden jó nőt, aki szembejön vele. Nem kell itt szenteskedni.
2021. aug. 22. 01:37
 9/39 anonim ***** válasza:
85%

Csak az hogy minden szembejövőt megfektet az nem 18 alatti kategória. És a Shounen az nem felnőtteknek szól ami a Seinen kategória. A Shounen inkább tanulságos dolog az összetartásról, kitartásról stb.

Ha olyan kell ahol mindenkit megfektet akkor hentai-t keress. Az meg eléggé durva lenne ha csak a személyiség miatt megvernek valakit (például Tsundere).

2021. aug. 22. 01:46
 10/39 A kérdező kommentje:

Az utolsó paragrafusra reagálva. Átlagos magyar vidéki iskola. :D

Ugye tudod, hogy sok tsundere karakter nem csak csúnyán néz meg baka-t spammel állandóan, hanem fizikailag is bántalmazza a főhőst? Ilyenkor ezt viselje el, csak mert az elkövető lány? Hol itt a nemi egyenlőség akkor?

2021. aug. 22. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!