Sok anime főhősben miért nincs tesztoszteron?
Mert vannak szereplők akik köré minden a kifejezetten animékre jellemző, archetipikus személyiségük (yandere, tsundere stb.) alapján épül.
E fajta logikát hogy miért nem hormontúltengéses tinédzser módjára bánnak a lányokkal ne keress bennük, nem hiába fiktív szereplőkről van szó. Ez a viselkedés legtöbbször amúgy is a comic relieft szolgálja. Meg mindig valamiféle konfliktushoz vezet, anélkül meg nem mozdul sehova sem a narratíva, ergó nem is fog érdekelni különösebben sem a karakter, sem a plotban betöltött szerepe.
Hát comic helyett egy másik C betűs szót alkalmaznék az ilyenekre.
De ha már a karaktertípusoknál tartunk. Azt sem értem, hogy a nagyon vad Tsundere karaktereket, hogy képesek megtűrni. Úgy seggbe rúgnám a kis hisztis pi-t, hogy egy hétig nem ülne.
Sajnos én túl Kelet-Európai, hogy megértsem a Japánokat.
#2, azért ne add még fel. :)
A tsundere karaktertípus pont a temperamentumos japán feleségeket mímeli ami nem is olyan egyedi mert jópár magyar asszony is képes így megszorongatni pl. a kocsmából hazavergődő urát.
Értem én ezt, de ahhoz hogy szexelj nem kell szerelmesnek lenned, és a tizenéves skacok kanosak.
De ha nem is érdekli az ilyesmi, akkor is visszalehet kevésbé cringe módon utasítani.
A shounen mc-k a legrosszabbak, mind közül. Az a ló már rég megdöglött, hogy olyan karaktert írja nak, aki nem abból áll “erősebbé akarok vállni”,”megakarom védeni ezt/azt” és nem ismétli el ezeket minimum 6szor epizódonként.
Csak az hogy minden szembejövőt megfektet az nem 18 alatti kategória. És a Shounen az nem felnőtteknek szól ami a Seinen kategória. A Shounen inkább tanulságos dolog az összetartásról, kitartásról stb.
Ha olyan kell ahol mindenkit megfektet akkor hentai-t keress. Az meg eléggé durva lenne ha csak a személyiség miatt megvernek valakit (például Tsundere).
Az utolsó paragrafusra reagálva. Átlagos magyar vidéki iskola. :D
Ugye tudod, hogy sok tsundere karakter nem csak csúnyán néz meg baka-t spammel állandóan, hanem fizikailag is bántalmazza a főhőst? Ilyenkor ezt viselje el, csak mert az elkövető lány? Hol itt a nemi egyenlőség akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!