Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Akció, fantasy, horror,...

Akció, fantasy, horror, sci-fi (1-2) évados animéket ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Ha van hosszabb ami nagyon izgi azt is nyugodtan leírhatjátok! Kérlek ha tudtok mellé epizód számot írni annak nagyon örülnék! Előre is köszönöm a válaszokat🥰

2. Még nem nagyon olvastam mangákat, de szeretnék. Szerintetek hülyeség lenne megvenni a "Chainsaw man " mangát? Vannak benne kifogásolható jelenetek? Pl itt most a zegzuális jelenetek miatt mert akkor nem szeretném. Ha van ebből ajánlásotok akkor azt is elfogadom!

2021. aug. 21. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Re:ZERO

Műfaj: fantasy, isekai, psychological, thriller, drama

(szerintem a horror kategóriába is bőven bele esik, az aranyos grafika ellenére is, ami amúgy megtévesztő)

Besorolása: R - 17+ (violence & profanity)

Ismertető:

Nagyon szeretem ezt az animét, szerintem rettentő izgalmas annak ellenére is, hogy az "egy helyben toporgás" a fő eleme a történetnek.

(SPOILER MENTES)

Főszereplőnk valami oknál fogva átkerül egy fantasy világba (eddig nagyon meglepő....khm, isekai)

Találkozik egy fél elf lánnyal, akibe azonnal beleszeret. Annak ellenére, hogy semmi köze a lányhoz, kötelességének érzi, hogy segítsen neki, és szeretné védelmezni, bár ezzel belekeveredik a lány amúgy is naagyon zavaros életébe.

A gond csak annyi, hogy főszereplőnk nem a tipikus Kirito féle clichés main srác, akivel bármi történik, úgy is tudjuk, hogy a végén mindenkit lever.

Nem, ő se nem zseni, se nem szuper erős, egy full átlagos 17 éves fiú melegítőben, viszont van egy képessége ami halhatatlanná teszi ebben a világban, igaz, ahhoz, hogy a képesség működjön, neki folyton meg kell halnia ami vissza repíti, (mint a játékokban) az előző checkpointra, hogy onnan újra kezdhesse. A durva ebben az, hogy mindenre emlékszik a "halála" után, még a szenvedéseinek legapróbb részleteire is, amik brutálisabbnál brutálisabbak.

Szeretné elmondani, hogy van neki ez a képessége, de nem teheti. Sokszor ezért fáj az egójának, hogy nem mindig ismerik el, hol ott a célér ő rengeteg szenvedésen megy keresztül, ami mentálisan is párszor kikezdi, mert nem könnyű állandóan feldolgozni a kínok közötti halálát és vagy a barátaiét és folyton előről kezdeni a dolgokat, újra és újra és újra....stb

Remélem meghoztam vele valakinek a kedvét. Ha igen, jó szórakozást hozzá;)

2021. aug. 21. 22:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

(előző vagyok aka #11)

A második kerdésre válasz: Én elkezdtem a Chainsaw Man mangát és imádom.

Szerintem egy úttörő lesz a shounen kategóriában. Az animét is már nagyon várom, a trailer is ígéretesnek néz ki, ráadásul a MAPPA animálja, akiknek én amúgy is szeretem a rajz stílusát.

Szerintem érdemes megvenned.(ha másért nem is, akkor Kobeni és az autója miatt, nagyon epic az a rész, uhh anyám azt, hogy fogják meganimálni)

A zegzuális jelenetek miatt meg ne aggódj, ez nem az a manga.

2021. aug. 21. 22:44
 13/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkitől rengeteget segítettetek mind❤❤❤❤❤
2021. aug. 21. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!