Tudnátok mondani nekem fantasy, vagy horror animéket?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. :D2013. nov. 10. 20:08
1/9 dragonkalo válasza:
Soul Eater,Trinity Blood
Hirtelen csak ennyi jutott eszembe de ha beírod a gugliba,hogy "fantasy,horror anime",akkor garantálom hogy kidob "néhányat".
Nem értem miért nem ott próbálkozol először xD
2/9 A kérdező kommentje:
Mert vannak olyan animék, amiknek sehol sincsen fordításuk, plusz olyan animéket szeretnék, amik jónéhány ember szerint jónak tituláltak. xD
2013. nov. 10. 21:22
3/9 anonim válasza:
Another, Elfen lied, Mirai nikki, Shiki, Higurashi/Umineko no naku koro ni, es meg akanlom figyelmedbe, de nem epp horror: Attack on titan
5/9 Glol~ válasza:
Attack on Titan ajánlom mindenkinek;DDDD nagyon jóó!:)
6/9 Sveacer válasza:
One piece fairy tail (fantasy horrorhoz nincs gyomrom)
7/9 LegendaryGameCenter válasza:
Fantasy:
Darker Than Black
Fullmetal Alchemist
Fate/Zero
Fate/Stay Nigt
Mirai Nikki
Zero No Tsukaima
Shakugan No Shana
To aru majutsu no index
to aru kagaku no railgun (index melléksztori)
Blood lad
Ao no exorcist
Zetsuen no Tempest
Chaos;Head
Code Breaker
Shakugan no Shana
Shingeki no Kyojin
Horror:
high scool of the dead
deadman wonderland
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem elnyeri valamelyik a tetszésedet.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkitől, Anothert, Mirai Nikki-t, Attack on Titant, Deadman Wonderlandet és az Umineko no naku koro ni-t mind láttam, de megnyugodtam, hogy az utóbbit ismerik még egy-páran rajtam kívül is, mert nagy kedvencem. :)
2013. nov. 16. 18:54
9/9 NagyPamela válasza:
horror:Thokyo ghoul fantasy:hakkenden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!