Az Animèk, nekem bántják csak a szemem?
Sziasztok, Nagyon szeretem a szèp rajzokat, imádom az animációs filmeket, sorozatokat, ès vannak ezek a japán animációs sorozatok, az Animèk, ès eddig csak legyíntettem rá, de elkèpesztő hogy milyen rèszletesen meg vannak rajzolva, èn tènyleg csak most kezdtem el ismerkedni nem règ ezzel a tèmával, nem igazán èrtek hozzá, maga a japán ábrázolások távol álltak az izlèsemtől, ès nem is annyira tetszett, de nem règ ahogy utánanèztem ès belenèztem nèhányba, elkèpesztő, tènyleg nem tudok mást írni, de vannak bizonyos dolgok amelyek taszítanak..hiába tudnám imádni, a japán szinkron/hang az egyik, nem tehetek róla,bántja a fülem,idegesít...kellemetlenül èrzem magam tőle, kènyelmetlenűl, frusztál, a másik ès ami jobban zavar, az... Ez a nagyon belassított folyamat, ès szerintem mindegyik ilyen...ez a lassú kèpkocka sebessèg, nagyon bántja a szemem.. valószínűleg gondolom ez az egèsznek az alapja, ès a sajátossága...csak kèrdezem, hogy másnak nincsenek ilyen próblèmái? Vagy akár azoktóé kèrdezem akik szeretik,hozzáèrtőek...
Vagy ez megint egy hülye idióta kèrdès volt,ès velem van a baj?
Neked mi számít lassúnak? Azért azt ne várd el, hogy kézi rajzolással 4000kép/sec legyen (ami felesleges is volna, mert olyan 30nál már egybefüggő mozgásnak érzékeli a szem).
A szinkron pedig nem a színészek hibája. Csak a te fülednek a nyelv nem tetszik, nálam a német az ilyen ami bántja a fülem (meg az usa angol).
Végre valaki, aki normálisan leírja a véleményt, anélkül, hogy bárkit is megsértene vele! Egyébként én például az angol szinkronos animékkel vagyok így, néha-néha puszta kíváncsiságból belehallgatok, de finoman szólva nem nekem találták ki őket.
Egyébként melyikekbe néztél bele?
Ha statisztikát próbálunk csinálni abból kiderül hogy a nagy többségnek nem tetszik a japán stílusú animáció. Nincs ezzel semmi baj.
Egyébként úgy vannak meganimálva hogy a karakterek általában statikusak és a hátteret görgetik így mozgást animálva. Akinek meg olyan az agya hogy odafigyel a részletekre azt nagyon tudja zavarni az ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!