Tóth Andit addig bántják, amíg öngyilkos nem lesz?
Érdekes, engem nem lehet bántani. Bántottak, leszedtem magam minden közösségi oldalról, vissza sem megyek. Azt beszélnek csoportokban a hátam mögött amit akarnak, meg se nézem nem izgat. Igazi énemet úgyse ismerik, innentől kezdve nem érdekel egy sem aki csúnyát mond rólam. Sosem értettem ezt az online zaklatást. Letörlöd magad, ennyi :D
25/n
Pont ők lesznek azok akik majd írják hogy "jajj milyen szép volt meg fiatal. Hogy tehetett ilyet :("
Képmutatás mesterfokon. Titeket meg mit zavar hogy kiteszi mije van? Ha nem követed nem látod. Látom a sok cikket róla de sose nyitottam meg még egyiket se mert nem érdekel. Annyira meg csak nem utálhatják ha megkeresik az instán ( kivéve ha ugye követik ) és folyton lesik mit rak ki csak hogy oda tudjanak neki írni valami negatívat. #obsessed
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!