Létezik egyáltalán olyan erős vagy erősebb kitalált karakter, mint Saitama?
9-es megint csak hülyeséget mondasz!!!
a világ az qurvára nem számít miközben a db átlagos karakterei olyan erősek mint egy otsotsuki!
a gudou dama és genjutsu megint más téma azok valószínűleg működnének de pl a super már olyan magasra tette a lécet hogy gokuék is csak a 22. helyen állnak!!!
rimuru világában rimuru megint csak el lenne pixázva goku és saitama által de még naruto és sasuke által is! sőt naruto és sasuke egymagában is erősebb ha a második évadot nézzünk... és spoiler elvileg amnagában ő mág isten... oké... dragon ball-ban ez nem jelent semmit sem ptt sokkal erősebbek vannak még mindig... a naruto világában is már istenekkel harcolnak valamint a gudou dama és mangekyou/rinnegan genjutsu egy olyan erő amit a db szereplőket is megsebezheti
a saitama meg alapból olyan erős hogy fizikailag egy bolygót is képes lenne elpusztítani!
Bevallom én nem vagyok jártas annyira az anime világban. (csak a Dragon Ball-t követtem) One-Punch Man-ből eddig csak néhány részt láttam. De egy bolygót még Frieza is lazán elpusztít, golden formában meg még különösebb erőfeszítést sem igényel. Ő pedig csak szimplán egy erősebb karakter a DB világban, vannak nála sokkal erősebbek is. (Bár ez nem tartozik ide, de véleményen szerint Goku szintű munkamorállal ő lehetne a legerősebb, mivel elméletileg minimális edzéssel érte el a Golden szintet, előtte pedig nem is edzett, tehát ha még edzene is, akkor mindenkinél jobb lenne, DB logika szerint) bár ebből a szempontból meg ott van DB super-ből Jiren, ő rohadt erős kitartó és szorgalmas is volt. De Goku végülis a mester ultra ösztön formában lenyomta. Szóval nem tudom. A többihez nem tudok hozzászólni. De a DB Super végén látható erődemonstrációk szerintem már jócskán túlmutattak egy bolygó elpusztításán. Ha csak a pusztítás istenei által használt Hakai energiára gondolok, az is simán ledarál egy bolygót.
"a világ az qurvára nem számít miközben a db átlagos karakterei olyan erősek mint egy otsotsuki!"
Hogyne számítana?! Pont az a lényeg, hogy az adott világ határozza meg a szabályokat.
kérdező ezért is írtam hogy fizikailag olyan erős! freiza nem olyan erős csak van egy olyan technikája amivel ez sokkal könnyebben kivitelezhető! a föld magjába dob egy energia bombát halál gömb vagy mi volt a neve! (death ball) szóval nem képes a kijével sem pedig a fizikai erejével egy bolygót elpusztítani hanem csak a bolygó magját célozza meg ami felrobban!
és amúgy te félreértettél nem azt mondtam hogy saitama legyőzné a db világot hanem azt hogy a db karakterek simán lenyomják rimurut! lényegtelen hogy melyik világban vannak! az adott világ nem határoz meg semmit sem! lehet látni a pusztítást valamint fizikailag saitama erősebb mint goku! ez tény... sőt fizikailag valószínűleg mindenkit felülmúl! az már más kérdés hogy a hakai energia valamint a gudou dama hogyan hat rá a genjutsuról nem is beszélve mivel agyilag megint csak nulla! ezért is írtam hogy visztont a genjutura a db karakterek nagyon érzékenyek! egyik személy sem birtokol ilyen erőt nem is erősek mentálisan! talán még zenot is képes lenne sasuke legyőzni de csak genjutsu által! zeno nagyon erős de a fizikai és mentális képességei földi mércével mérhetőek! nem tudta követni gokuék harcát míg a főpap angyal igen! zeno csak a végső legnagyobb hakai energiát birtokolja! (max annyi mivel hatalmas ki-je van ezért nem is lehet megsebezni sem ami logikus hiszen túlélte azt az állapotot amikor elpusztitott mindent maga körül azaz az ürességet!)
visszatérve! saitama fizikailag a legerősebb! lehetett látni a fél bolygóra kiterjedő szél lökés követte a komoly ütését valamint vissza is verte azt a támadás energiát ami nem a magot célozza meg hanem képes a bolygót megsemmisíteni! a one punch világban nincs fizikai erő korlát azaz leggyengébb képes a legerősebb lenni nem kell hozzá isteni ki sem pedig meg enni mindent magunk körül meg elneveztetni magunkat egy sárkánnyal...
ahogy mondtam a világ nem számít mikor saitama ilyen erős fizikailag sasuke rendelkezik olyan lángokkal amik nem alszanak ki meg enni sem lehet őket max a chakrát elszívni de olyan erővel senki más nem rendelkezik univerzumon kívül valamint genjutsu ami megint csak nincs jelen a többi világban de még csak illúziók sem! a db világban pedig bolgyó romboló energia (fizikailag nem olyan erősek mint saitama de az energia támadások pusztítóak!
Rengeteg ilyen Karakter van.
Pl Hajun
Vagy Akuto Sai
Vagy Anos
Marie
Featherine
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!