Hány animét nézel egyszerre most és milyen nézési szokásaid vannak?
10es vagyok
Az, hogy mi gyerekes, és mi nem teljesen személyfüggő. Az igaz, hogy a felnőttek úgy általában az animéket és a meséket egybe veszik. Nem tévednek teljesen. A japán művek (melyek animáltak) tartoznak ide, sokan sértésnek veszik, ha lemesézik őket. Én gyerekként is szerettem sok animét. One Piece, Digimon, Pokemon, Dragon Ball, és még sok mást. Felnőttként visszatértem, ilyen nosztalgia miatt. Talán jól esik néha újra gyereknek érezni magam. Vagy nem is nőttem fel teljesen. Némelyik kikapcsol, mástól érzékenyebb leszek, megint másik felvidít, esetleg ijesztő. Mind jól jön néha.
Bár a felnőtteknek, akik régebben nézték, nem biztos hogy van idejük a gyerek vagy a munka mellett.
12-es, nemcsak gyerekeknek készült animék vannak. Ajánlok egy Monster-t, vagy Serial Experiments Lain-t, esetleg egy Gilgamesh-t. Death Note sem gyerekmese, Mirai Nikki dettó.
Aztán Ghost in the Shell, vagy mondjuk az Angel Beats is elég mély mondanivalójú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!