Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hány animét nézel egyszerre...

Hány animét nézel egyszerre most és milyen nézési szokásaid vannak?

Figyelt kérdés

2021. aug. 14. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Egyet se nézek. Régen szerettem, szívesen néznék, de egyszerűen túl gyerekes számomra.
2021. szept. 3. 23:33
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

10es vagyok

Az, hogy mi gyerekes, és mi nem teljesen személyfüggő. Az igaz, hogy a felnőttek úgy általában az animéket és a meséket egybe veszik. Nem tévednek teljesen. A japán művek (melyek animáltak) tartoznak ide, sokan sértésnek veszik, ha lemesézik őket. Én gyerekként is szerettem sok animét. One Piece, Digimon, Pokemon, Dragon Ball, és még sok mást. Felnőttként visszatértem, ilyen nosztalgia miatt. Talán jól esik néha újra gyereknek érezni magam. Vagy nem is nőttem fel teljesen. Némelyik kikapcsol, mástól érzékenyebb leszek, megint másik felvidít, esetleg ijesztő. Mind jól jön néha.

Bár a felnőtteknek, akik régebben nézték, nem biztos hogy van idejük a gyerek vagy a munka mellett.

2021. szept. 6. 11:46
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Lenne időm. De egyszerűen unalmasak, gyerekesek. Egy harc ami amúgy 2 perc alatt lemenne, tart 40 percig, mert minden egyes monológ, minden mondatát, minden szereplő irányából végignézünk, amikor egymásnak ugranak akkor is le vannak lassulva a levegőben, háttérben elmosva mintha rohadt gyorsan repülne oda, ezzel is az időt húzva. Egyszerűen lassú az egész, fél órán keresztül állnak egymással szemben, és semmi nem történik. Gyerekként ez nem volt baj, de mostmár unalmas.
2021. szept. 6. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Hát igen, ez sajna nekem is be szokott néha ütni. A japánokra jellemző ez a túlzottan szájba rágás.
2021. szept. 7. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:

12-es, nemcsak gyerekeknek készült animék vannak. Ajánlok egy Monster-t, vagy Serial Experiments Lain-t, esetleg egy Gilgamesh-t. Death Note sem gyerekmese, Mirai Nikki dettó.

Aztán Ghost in the Shell, vagy mondjuk az Angel Beats is elég mély mondanivalójú.

2021. szept. 7. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól hogy nem gyerekmese, még unalmasak lesznek. Jigoku shoujot is néztem meg blue gendert gyerekként. Felnőtt fejjel ezek is lassúak, és egy 20 perces részből, lehetne 10,ha normálisan lenne rendezve nem elhúzva.
2021. szept. 7. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!