Hány animét néztek “egyszerre”?
Figyelt kérdés
Elkezdtek egyet és végignézitek vagy közben mást is elkezedtek?2020. szept. 6. 09:47
1/13 anonim válasza:
Ha hosszabb animéről van szó akkor van, hogy a felénél kicsit leállok vele és megnézek egy rövidebbet kb. 12 részest.
2/13 anonim válasza:
Csak szezonos animéknél van, hogy többet nézek egyszerre, mivel ott hetente jönnek ki a részek.
3/13 anonim válasza:
Én nem szezonosakat nézek, és egyszerre kettőt szoktam, hosszúságtól függetlenül.
Jelenleg a Tenkuu no Escaflowne (1996-os) és a Vatikan Kiseki Chousakan (2018-as) van soron. Napi 2-2 epizódot nézek meg.
Plusz hetiben nézem a Douluo Dalu-t.
4/13 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy letöltök egy csomót, s majd nézem amelyikhez kedvem van. Nem mindig érek az egyik végére, a másik elkezdése előtt (max 3)
A nagyon friss animék közben mindig nézek mást. Pl a Dorohedoro és a Dororo se jött ki teljesen, mikor elkezdtem őket. Így megnéztem a kész részeket, majd míg kijött az egész évad, néztem mást. (Nem szeretek hetente nézni egy részt. Megvárom míg több lesz kész)
5/13 anonim válasza:
Én a szezonos animéket követem, most kb 10-et nézek egyszerre.
6/13 anonim válasza:
Jelenleg egy szezonost nézek,valószínűleg az év végérre lesz abból 3 is,ha minden jól megy és azon kivül még egy régebbit.
7/13 anonim válasza:
3-at tudok egyszerre nézni, ritkán 4
ebben nincs benne a szezonos, ott mindet egyszerre, ami érdekel, hetente
9/13 anonim válasza:
Csak szezonos animéket nézek, és legfeljebb csak egyet egyszerre.
10/13 anonim válasza:
Sokat. Valaki mondja, hogy van egy jó anime, közben nézek egy másikat, de ,,muszáj'' azt megnéznem, és aztán össze-vissza mindenfélét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!