Season-függő, a jókat mindig nézem, így ha gyenge a season olyan 10-15-nél nem sokott több lenni, amit érdemes nézni, viszont most, illetve az előző season is nagyon erős volt, így a 25-30 is reális.
2021. jún. 7. 08:32
3/12 anonim válasza:
Én kb. 5-6 animét szoktam megnésni egy season-ből és mellette néha elő keresek pár régebbit.
2021. jún. 7. 08:35
4/12 anonim válasza:
Jelenleg 5-öt, mert elkezdtem volt egy csomót s nincs időm nézni. Amúgy egy 12 részest egy nap alatt én megnézek, ha úgy van.
2021. jún. 7. 08:48
5/12 anonim válasza:
Kicsit off,de jelenleg 40+
Nagyon hamar el tudom veszíteni az érdeklődésem. Vannak animék, amiket akár évekig is hanyagolok, majd egyszer rám jön a hoppáré és befejezem.
2021. jún. 7. 12:52
6/12 anonim válasza:
Négyet + két donghuát.
Animék:
Ao Haru Ride
Vivy: Fluorite Eye's Song
Fairy Ranmaru
Bakuten!!
Donghuák:
Douluo Dalu
Swallowed Star
2021. jún. 7. 14:29
7/12 anonim válasza:
Egyet. Most pl éppen a Guilty Crown felénél vagyok.
2021. jún. 8. 17:56
8/12 anonim válasza:
Vannak olyanok amiket félbehagyok, de még szeretném folytatni. Ha a szezonosokat is beleszámítjuk akkor olyan 5-6 amit egyszerre. de vagy 30 félbe van hagyva.
2021. jún. 8. 18:43
9/12 anonim válasza:
fhu most elég sokat :D legalábbis nekem az olyan 2-3 az átlag, de most valahogy belelendültem a nyári szünet közeledte miatt.
kuroko no basuke
yakusoku no neverland
jojo's bizarre adventure
naruto
haikyuu 4. évad
boku no hero academia 4.-5. évad
bungou stray dogs
2021. jún. 9. 14:30
10/12 anonim válasza:
Általában 3-4-et nézek maximum egyszerre, de ah előző válaszolóhoz hasonlóan én is belejöttem. Jelenleg ezeket nézem:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!