Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Annak idején a Sword Art...

Annak idején a Sword Art Online mitől lett olyan népszerű? Ma is népszerű amúgy vagy már alig ismerik?

Figyelt kérdés
Nekem még az 1. évada kifejezetten tetszett is, aztán már untam. Az Alicization újra felhozta, de aztán Eugeo halála után ismét lejtmenet számomra. Kíváncsi vagyok napjainkban van-e még olyan fandomja, mint Aot vagy Naruto, BnHA animéknek vagy már elfelejtették az emberek a SAO-t?

2021. aug. 10. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

10 nem amiatt hanem azert mert azt írta hogy a hack/sign már előtte a műfajt… azert ne legyen a műfaj egy és megismételhetetlen… 😅😂

És trash harem animék már 2012-kor és az elott is voltak! 🤔🧐

2021. aug. 12. 16:22
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

10-es, azért lettem lepontozva, mert a hack://Sign nem mai trendi anime, hanem régi. Nincs telenyomva akcióval, nagy dudás csajokkal, fanservice-szel. Helyette vannak normális karakterek, érdekes, bár lassan kibontakozó történet és értelmes végkifejlet. Na, ez a baj. Gondolkodni kell rajta.

7-es voltam.

2021. aug. 12. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
11-es, a hack://Sign hol hárem?
2021. aug. 12. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
13 hol mondtam én valaha is ilyent? kérlek másold be!!!
2021. aug. 12. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

12 ez csak a fejedben van nem értem miért kell ilyen hülyének lenni... -_-

nem arról van szó hogy új vagy sem hanem azért lettél le pontozva mert majdhogy nem azt írtad hogy ilyen műfajt nem is lehet már csinálni )bekerülni a játékba) nem mellesleg a nyugati világ már nem egyszer alkalmazta ezt azaz bekerülnek egy játékba (nem vr) pl a jumanji eredeti változata ami 95-ős! vagy pl a zathura ami a franchise kiterjesztése igaz ez 2005-ős de az egyik kedvencem volt kicsiként!

2021. aug. 12. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!