Annak idején a Sword Art Online mitől lett olyan népszerű? Ma is népszerű amúgy vagy már alig ismerik?
10 nem amiatt hanem azert mert azt írta hogy a hack/sign már előtte a műfajt… azert ne legyen a műfaj egy és megismételhetetlen… 😅😂
És trash harem animék már 2012-kor és az elott is voltak! 🤔🧐
10-es, azért lettem lepontozva, mert a hack://Sign nem mai trendi anime, hanem régi. Nincs telenyomva akcióval, nagy dudás csajokkal, fanservice-szel. Helyette vannak normális karakterek, érdekes, bár lassan kibontakozó történet és értelmes végkifejlet. Na, ez a baj. Gondolkodni kell rajta.
7-es voltam.
12 ez csak a fejedben van nem értem miért kell ilyen hülyének lenni... -_-
nem arról van szó hogy új vagy sem hanem azért lettél le pontozva mert majdhogy nem azt írtad hogy ilyen műfajt nem is lehet már csinálni )bekerülni a játékba) nem mellesleg a nyugati világ már nem egyszer alkalmazta ezt azaz bekerülnek egy játékba (nem vr) pl a jumanji eredeti változata ami 95-ős! vagy pl a zathura ami a franchise kiterjesztése igaz ez 2005-ős de az egyik kedvencem volt kicsiként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!