Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Annak idején a Sword Art...

Annak idején a Sword Art Online mitől lett olyan népszerű? Ma is népszerű amúgy vagy már alig ismerik?

Figyelt kérdés
Nekem még az 1. évada kifejezetten tetszett is, aztán már untam. Az Alicization újra felhozta, de aztán Eugeo halála után ismét lejtmenet számomra. Kíváncsi vagyok napjainkban van-e még olyan fandomja, mint Aot vagy Naruto, BnHA animéknek vagy már elfelejtették az emberek a SAO-t?

2021. aug. 10. 10:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Akkoriban gondolom azért volt népszerű, mert nem volt minden második új anime ilyen szar isekai, meg ecchi, mint a SAO. Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet normális fantasy-t csinálni. Közben egy halom jó történet van, amiből nincs adaptáció. Komolyan visszasírom a sok koppincs mechát, még az az időszak is jobb volt ennél.
2021. aug. 10. 11:41
 2/15 anonim ***** válasza:
21%

Csak mert te neked nem tetszik az nem jelenti azt, hogy másoknak sem tetszhet. :)

Ha nem volna rá kereslet (japánon belül), akkor ők sem csinálnának feldolgozásokat ilyen témában. Mert ha nincs kereslet akkor bevétel sincs, ha nincs bevétel az egész projekt csak veszteség lenne.

2021. aug. 10. 11:54
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Attól még, mert sok embernek tetszik, még ugyanúgy egy fos. A mekdánelces kaja is finom, rengetegen imádják (én is), de egyébként egy egészségtelen szar. Sajnos ilyenre van kereslet, moslékra.
2021. aug. 10. 13:05
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
mert abban az időben jött ki amikor az mmo rpg-k vezették a népszerűségi listát a játékok körében és az anime sokat merített valós mmorpg-s dolgokból. Aki nem játszott az akkori mmokkal az nem értheti
2021. aug. 10. 21:37
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

kitöltött egy hiányzó piacot

teljesen egyetértek azzal amit mondtál hogy hol romlott el stb!

persze akkor is voltak már harem animék csak a sao első évada elkerülte azért! nem voltak benne a szereplők max 1-1 rész erejéig

egyre kisebb a tábora sőt már azok is szidják akik eddig imádták!

ahol elrontotta;

túl rövid volt az aincrad (első fejezet) ív!!!

túl hamar voltak az idő ugrások

papás mamás? miért???

bővebben!

nagyon érdekesen kezdte el a storyt nagyon meghatározó módon!!! ez egyre csak esett az évek repkedtek kalandok nélkül! miért nem lehetett jobban bemutatni ezt a világot? utána asunával a kapcsolat túl hamar jött össze! konkrétan 1-2 rész alatt! nagyon nagy lehetőség lett volna kibontani egy kapcsolat kezdetét ami a kapcsolat ápolásáig és fejlődéséig ment volna!

egyrészt azért is volt jó mert végre volt egy kibszott barátnő ténylegesen nem pedig csak azt látjuk hogy 20 részig szerencsétlenkedik probálja meghódítani de semmi azt végül be adja a derekát de nem látunk semmit sem hanem konkrétan vissza érünk az első rész szintjéhez! itt meg volt csók minden többször is!!! ezért volt sikeres! mert volt csók ez volt a nagy piac hiány!

majd azon kapjunk magunkat hogy már 60 valahányadik szint a világról nem tudunk semmit sem sem pedig a céhekről technikákról kasztokról stb stb! valamint hogy mi a határ amit nem tudsz meg tenni érted (szex vagy bármi egyéb)

és ekkor nem hogy nem láthattunk a főbosst de kaptunk valami egész mást!!!

egy gyors lezárást!!! a zseniről nem tudtunk meg semmit sem aki ezt az egészet kitervelte! és hogy mért... de tök jó lett volna ha kirito közelebb kerülne hozzá hisz a fináléba valami arról beszélt hogy mennyire egyformák meg megérti... (első évad)

az első rész tökéletes! tényleg pazar! a vége is fenomenális csak a boss harc nem az!

valamint elhanyagolták a férfi karaktereket de még a nőieket is!!! de még asunát is jóformán... a papás mamás vicc volt

fairy dance ív

kiritonak ünnepelt hősnek kellene lennie de a világ qurvára nem ismeri pedig kellene!!! oké nem a valós személyét hanem a játék belit azaz kirito nevét!!!

na most tényleg bele kezdtek egy féltékeny hercegnő elrablást amiben a hárem egyre jobban csak gyarapodik! itt kaptunk a hugica személyében egy jó support karit de megint csak bele kellett menni a hárembe!!! itt kezdett el minőségileg is romlani (habár papás mamásnál is volt) eddig csak a kivitelezés volt rossz!!!

kirito furcsa cheat mode-ja megint nem derült ki!

főként ez kapott szerepet az ívben pedig az előző sokkal jobb volt...

a többi kari megint el volt hanyagolva...

ez után mehetett volna még pár rész ahogyan megismerkednek a valóságban is

phantom bullet:

jó lett volna tényleg megint csak qurva jó alap! de shit hárem! lehetett volna egy férfi karit behozni most... de hogyan ":DDD asuna teljes mértékben háttérbe szorult ami nem nagy problém mivel következőben ő kapott szerepet ami megint csak egy nagy +

az okok is jók voltak a nevető koporsó volt tagjai akik megörültek és vissza lettek rángatva a valóságba

mother rosario-val:

igazából nem volt semmi baj jól fel dolgozta amit fel lehetett persze lehetett volna több játék ideje nem csak pár rész!

valamint az alap kalandoknak kritio csapatával nem csak a dráma

ordinal scale:

most mi van? egyszerűen értelmet veszit minden és nyer minden! külső valóság? jól hangzik de utána el is tűnik mintha sosem létezett volna!!!

továbbá nagyon rá megy az olyan sci-fi-re amit ő maga sem ért (a szerző)

az okok itt zavarosak és nem tiszták! maga a technológia hirtelen hatalmasat ugrott!!! túl sokat is!

alicization:

megint jó alapanyag végre egy nagyon jó support férfi!!!!!!! VÉGRE

de hogy miért kerül kirito az alvilágba vagy hova... -_- mikor elileg jobb mint egy tech doppingos jó fizikumu srác őt meg egy veréb lenyomja....

jobb lett volna még az is ha csak vélet kerül oda... :/

asunával való kapcsolat megint nincs! az egy phantom bullet és mother rosario-ban volt jó hogy külön vannak de még ott is lehetett volna több átfedés de itt már hanyag munka! továbbá a hárem már tényleg ripacs hárem!!!!!!

a fő ív itt nagyon jó de tényleg és érdekes is!!!

viszont a folytatás nagyon pocsék főleg eugeo halála ami értelmetlen!!!!!

viszont minek is mesterséges iq ha van yui???????? mert nagyon úgy tűnik hogy ő az!!!

és megint csak a tudomány technológia hatalmasat ugrott!!!

és nem értem miért azok lettek be állítva rossznak akik elvileg jók lennének ha ez egy film lenne ":D teljesen jogos hogy a külföldi kormányok fenyegetést látnak ebben mert az is!fordított helyzetben a japánok kiritot küldték volna oda hogy cheat kodozza már le őket! és ez nem vicc!!!

az underground vagy mi azaz a folytatásai egyre rosszabbak lettek! a főpapnő vagy mi quinidela vagy hogy hívják elég érdekes lett!!! nagyon is erre őt is kivágták!

az a baj hogy a sao valamit elkezdett és totál mást csinált később! habár önmagukban érdekesek ezek az ívek de még is nem illenek bele!!! főleg az ordinal scales-től!

a tech nagyon hamar ugrik semmit sem tudunk a világ valódi fejlettségéről de nem valami nagy tekintve arra hogy a mai kor fejlettség van a környezetben sehol semmi ahhaz méltó dolog de már full android testek vannak amik teljes mértékben felveszik egy sulis lány alakját sőt még puncija is van amit tud simogatni esténkét mert kirito nem fog vele művelni semmit sem hiába van ott lassan 20 lány + a huga aki unokatesója valamint a kiber mostoha lánya!!!

egy játékba zárt harcos dráma animének indult erre kaptunk mesterséges iq-ut meg valós kivetüléseket

maga az aincrad mehetett volna 48 részig is akár! utáána egy 8-10 részes valós világ részek ahogyan a mindennapokba szoknak vissza élik a sulik életüket ki bontakozik a "testi dolgok" rehabitálodnak stb

phantom bullet mother rosario jó volt a rosario lehetett volna hosszabb is

és végtelenségig nem lehet semmit sem folytatni oké de ha nagyon rá álltak volna akkor az egész aincrad ív lehetett volna 100 részes is...

2021. aug. 10. 23:51
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Úgy beszélsz, mintha egy 30 éves műről lenne szó :) Miért ne emlékeznének az emberek egy alig pár éves műre, főleg, hogy igencsak futtatva volt.
2021. aug. 11. 10:46
 7/15 anonim ***** válasza:
18%
Én az első évadon is majdnem bealudtam. Irritáltak a karakterek (főleg a rinyáló triócska), a történet unalmas volt, elcsépelt ezzel a "játékban ragadtunk és mindmeghalunk" cuccal. Ezt már ellőtték a hack:/Sign-ban, ami szerintem egy zseniális anime, ellentétben ezzel f*ssal itt.
2021. aug. 12. 11:51
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
7 a hack/sign azert elég regi és azóta sem volt ilyen témájú anime és a sao volt az első aki ujra elkezdte
2021. aug. 12. 14:11
 9/15 anonim ***** válasza:
67%
Én mondjuk a hack signet nem birtam végignézni, életem egyik legszarabb animéja bár ízlések és pofonok
2021. aug. 12. 14:14
 10/15 anonim ***** válasza:
41%
A hack:/Sign jobb volt, (nem értem, hogy miért lett a hetes úgy lepontozva), konkrétan arról a témáról szólt, míg a SAO a mai trash isekai-nak az előfutára.
2021. aug. 12. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!