Lehet ezzel a kérdéssel nem leszek túl népszerű, de csak szerintem nem jó anime a Sword Art Online?
Bár nem vagyok egy nagy fantasy rajongó de azért szeretem a fantasy játékokat viszont nekem a sword art online valahogy így se tetszett.
A stílusával nincs is bajom viszont én egy nagyon unalmas sorozatnak találtam.
Végignéztem az első évadot és nem igazán jött be.
Kicsivel késöbb szembesültem azzal a ténnyel hogy rengetegen nézték meg a sorozatot.
Azt szeretném tudni hogy ez a sorozat miért örül ekkora hypnak ha (szerintem) unalmas, és azok akik meg szeretik azokat meg mi fogta meg a sorozatban ennyire.(mert lehet be próbálkozom a többi évaddal is)
Én az első meg a második évadát néztem végig, utána bevallom az őszintét elvesztettem a fonalat, és inkább úgy döntöttem hogy nem folytatom.
Viszont az első évad nekem egészen tetszett, az első illetve a második fele is.
Sokaknak a második felétől lelombosodott az anime, stb.
Meg hát az a gyűlölet hullám ami körül lengi, mert nyílván ami híres azt utálni kell.
(mármint félre ne érts nem rád céloztam ezáltal :D)
A hypeja azáltal alakult ki, hogy ez volt az első (vagy legalább is az elsők közötti) anime ami bedobta a piacra az isekai-t mint műfaj. Érdekes volt, mert új volt.
A második évad már annyira nekem nem tetszett, hisz kb. teljesen eltért az első évadtól.
Mondjuk elég régen láttam már szóval bocsásson meg aki követi, és esetleg hülyeségeket beszélek. :)
A hivatalos korhatár besorolás az 13+ és nem 16+.
Amúgy izgalmasan indul csak elrontották, nagyon monoton lesz, mivel mindig ugyanaz történik, és cask épül egy harem személyiség nélküli lányokból.
Az alicization viszont többnyire okés lett. Ez az utolsó 2 évada. Ezt tartják a legjobb arc-nak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!