Romantikus animét ajánlotok légyszi az alábbi kritériumok alapján? Hasonlóra gondolok, mint a Guilty crown, High School DxD (csak ne a legvégén jöjjenek össze), Sword art online, Rakudai kishi no cavalry, ...stb.
Hm, olyan animék, amikben van harc és romantika (sajnos a többségben a végén jönnek össze):
Kamisama Hajimemashita - főleg inkább a romantikára fókuszál, a végén jönnek össze
Kyoukai no Kanata - végén jönnek össze
Chrono Crusade - ez egy kicsit régebbi fajta, nem tudom mi számít nálad 3000 évesnek: a 2000 előtti vagy 2010 előtti animék? a végén "jönnek össze"
Fullmetal Alchemist - kevés benne a romantika, de megéri, a végén jönnek össze
Inu x Boku SS - nem nagyon emlékszem, hogy lettek e volna ebben harcok, kicsivel a vége előtt jönnek össze, ha jól emlékszem
Charlotte - szintén kicsivel a vége előtt jönnek össze
Devils' Line - csakis akkor nézd meg, ha bírod a vért és a szexuálisan túlfűtött jeleneteket, elég hamar összejönnek
A vadon hercegnője - szintén ghibli film, mint a vándorló palota, végén jönnek össze (rég láttam, nem biztos)
Gin no guardian - itt a srác azért megy be egy játékba, hogy megmentse a szerelmét (tiszta SAO első évadának a második fele), nincs befejezve, nem tudom összejönnek e
Az idő fölött járó lány - nem igazán harcolnak benne, de talán (film), nem jönnek össze
Neppu Kairaku Bushi Road - szintén film, végén jönnek össze
Romeo x Juliet - Romeo és Júlia feldolgozás, gondolom megvan, hogy mi lesz a vége (ez is kicsit régebbi)
Akatsuki no yona - majd talán a manga végén összejönnek
Zero no Tsukaima - végén jönnek össze igazából, de addig annyi csók elcsattan közöttük (kötelező fanservice, tudod), hogy már unni fogod
Nanatsu no taizai - teli van bonyolult romantikus történetekkel, nehéz lenne megmondani, mikor jönnek/jöttek össze
Akagami no shirayuki hime - van benne egy kevés harc, valahol a vége felé jönnek össze, de talán nem (rég láttam)
Vampire Knight - szintén régebbi, a mangában jönnek össze, nem a végén (tudtommal)
Kanata no Astra - végén jönnek össze
Otome youkai zakuro - végén jönnek össze, szintén egy kicsit régebbi
Gosick - világháború az anime végén, szóval, ha úgy vesszük harcolnak benne, ezen kívül rejtélyeket oldanak meg, végén jönnek össze
Legend of basara - borzasztó régi (2000 előtti), de azért még mondom hátha, valahol a manga végén jönnek össze
Shingeki no bahamut - a Genesis (első évad) végén elcsattan egy csók, nem jönnek össze, a Virgin soul (második évad) azt tudom, hogy szeretik egymást, de hogy összejöttek e azt nem (nem láttam végig a második évadot). Azért írom így, mert a két évadnak külön főszereplői vannak
Bastard!! Ankoku no hakai kami - szintén rohadt régi, a szerelmi szálon még én magam sem tudtam kiigazodni
Mahoutsukai no yome - összejönnek már az elején, a megszokott: a két szereplő nem különösebben szeretik egymást, de valamilyen oknál fogva összeházasodnak, majd később kialakul a szerelmi szál is
Soredemo seki wa utsukushii - szintén (kényszer) házasság
Most pedig olyan animék, amiket nem néztem végig, de megfelelnek (többé kevésbé) a kritériumaidnak:
Inuyasha - több romantika és azzal járó dráma van benne, mint a többi neverending battle shounen-ben (egyáltalán ez annak számít?) szóval gondoltam leírom, végén jönnek össze
Kakuriyo no yadomeshi - vannak benne harcok, de kevés, volt valami katyvasz a házassággal az elején, aztán nem tudom végül mi lett a végén
Princess Tutu - szintén régi, az anime végén tudtommal volt egy csók, aztán ki tudja
D.N Angel - szintén régi, a harcok kétségesek (talán voltak benne, talán nem), a srác mestertolvaj, azt hogy összejöttek e szintén nem tudom, de volt csók valamikor már az anime elején
Hakuouki - tudtommal összejöttek, de nem tudom mikor
Hakshaku to yousei - van benne harc, viszont a főhősnő nagyon idegesítő, azt hogy összejönnek e szintén nem tudom
Hundred - összejönnek a végén (vagy valahol, de biztos összejönnek)
Rose of Versailles - történelmi fikció, a francia forradalom idején játszódik, a szerelmi szálról inkább nem mondok semmit
Spiritpact - tudtommal ez egy shounen ai, azt hogy mikor lesz belőle az, nem tudom
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!