Honnan szoktatok mangát rendelni? (angol)(book depo... stb?) Illetve, írhattok rendelési tapasztalatot is!
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszokat!2021. aug. 9. 18:16
1/6 anonim válasza:
Csak rendelés a jó? Fizikailag létező üzlet esetleg?
2/6 anonim válasza:
Én Libristoról rendelek, eddig elégedett voltam velük teljesen. Nem jött meg hamar, de ezt jelzik is már az elején.
3/6 anonim válasza:
Én bookdeporól szoktam rendelni, habár van mikor eléggé nevetségesen sokba kerülnek, de az általában akkor fordul elő, ha Ausztráliából jön, pl. múltkor valamelyik JoJo volt 10 ezer forint, de miután az oldalon az volt feltüntetve már, hogy az UK-ból jön utána 5 ezerre lement az ára, tehát érdemes azért várni.
4/6 anonim válasza:
Többnyire bookdepositoryn, azzal edddig csak jó tapasztalataim vannak, illetve néha ebayről, ha valamit olcsóbban szeretnék megszerezni. Jó pár hónapja rendetem a libristóról, de még mindig nem érkezett meg, szóval azt nem nagyon tudom ajánlani.
5/6 anonim válasza:
Bookdepo, a magyar postánál többször lenyúlták már a rendelésem mert tudják hogy nincs tracking number úgyhogy szabad préda.
Szerencsére sosem nagy értékű tűnt el. Egyébként jó a szolgáltatás, hibátlan állapotban jönnek meg a kötetek (Fent említett esetben meg ha beszélsz velük emailben akkor újraküldik általában)
6/6 anonim válasza:
Bookdepository. Vettem ott Death Note mangát 3000 pénzért is, szállítás mindig ingyen van, eddig mindig megjött a könyvem az adott határidőn belül, ritkább darabokat is ki lehet fogni, noha időlegesen. Amit még javaslok neked, hogy facebookon vannak könyves csoportok meg mangás csoportok is, ott nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!