11. évfolyamban átiratkozás rossz bizonyítvánnyal, de cserediák tapasztalattal?
Az elmúlt tanévben voltam cserediák Olaszországban és most hogy visszatértem Magyarországra iskolát szeretnék váltani több ok miatt. Most voltam 11.-es de évet kell ismételnem a csereév miatt (nem beszámítható).
A gond, hogy a legutolsó év végi bizonyítványom a tavalyi, amit a csereév előtt szereztem és nagyon rosszul sikerült. Azt fogják mindenhol kérni és nagyon szégyellem, de bizony azzal a 3-as átlaggal kéne hogy felvegyenek valahova.
Előző iskolám középszintű gimnázium, de most ha lehet inkább nyelveket tanulnék. Jól beszélek angolul és olaszul, de nem találok olyan iskolát ahol elnéznék a rossz jegyeim.
Tudnátok mondani iskolákat Budapesten (inkább a belvárosban), ahol lenne esélyem?
Feltételezem olyan sulit/tagozatot keresel ahol angol és olasz az idegennyelv, mivel 11.-ben nem tudsz kezdő szintről új nyelvet elkezdeni.
Itt próbálkoznék első körben, de nem tudom, hogy lenne-e esélyed:
Teleki , Ady
Második körben:
Szent-Györgyi, Zrínyi, Kispesti Deák, Sylvester János Református, Dózsa, Nagy László
Végül itt:
Weöres Sándor, Forrai, BGSZC Budai Gimnázium, VIK gimnáziumi osztálya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!