Sokan mondják hogy a Mha egy rossz unalmas anime, csak a sok 9-13 eves miatt ilyen nepszeru. Tenyleg rossz anime?
Slime te jo ég 😅😂 azert nem illik egy tucat trash animet összehasonlítani egy ténylegesen komoly mely animével mint a hero academia…! Pont hogy a sok 9-13 eves nem nézi hanem a slime-ot nézik ok a hero academiaban egyre több a filozófiai kérdés és a mely gondolat
De ha már tényleg mely animekrol akarunk beszélni akkor
Attack on titan
Vinland saga
Berserk
Death note
Az, hogy felkapott lett, nem a készítők hibája, nagyon szokott idegesíteni, hogy valamire azért mondják hogy "túlhypolt" mert sokan szeretik.
Saját vélemény: nem tökéletes (semmi sem az), de szerintem érdemes megnézni, szép a grafikája, pörgős a történet, nincsenek filler epizódok (külön jó pont) nekem nagyon tetszett!
Szerintem adj neki egy esélyt, és döntsd el te, hogy jó-e vagy nem.👍
(Egy 9 évesnek meg még nem kéne megnézni véleményem szerint.)
A kérdés a MHA-ról szól, nem a Tensei Slime-ról. A Naruto pedig totál középszer, a Bleach meg még annál is gyengébb.
Én nem rajongok a battle shonenért, úgyhogy ja, nekem unalmas.
Az első évad viszont szerintem nem volt rossz, jó volt az indítás, a hangulat, a korai csavarok All Might körül, az új osztálytársak megismerése, stb. Ott még valahogy dinamikusabb volt az egész, nagyobbat ütött, amikor Deku lesérült ha használta a képességét, Bakugo is sokkal érdekesebb volt amíg nem tudhattuk, hogy gonosz lesz e belőle.
A második évad még oké, kb a harmadiktól lett sokkal gyengéb, az ötödikbe már bele sem kezdtem. Túl sok a karakter, az egész egyre formulatikusabb, elhúzottabb, itt már lehet érezni, hogy jó hosszan akarják nyúzni a sztorit. Nem bírom az ilyen battle shonenes ál-izgalmat sem. Jöm egy adag gonosz akik már hű de nagyon veszélyesek, nagy összecsapás... aztán a végén mindenki haza megy szépen, max egy valakinek kificamodott a kislábujja. Eh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!