Fullmetal Alchemist fanok! Szerintetek miért Edward a legkedveltebb karakter?
Szerintetek Edward karakterét miért kedvelik ennyire sokan? Vagy legalábbis ti miért szeretitek őt?
Amúgy nekem semmi bajom nincs ezzel a karakterrel, nem azért kérdezem, csak kíváncsi vagyok rá, hogy ti mit gondoltok róla.
Mert imádnivaló <3 Nekem is a kedvenc karakterem minden animéből, azóta hogy először láttam az animét. Szerintem több oka is van annak, hogy ilyen kedvelt karakter:
1. Vicces. Ez tény. Mindenkinek vigyorognia kell azon, mikor megsértődik, mert valaki alacsonynak nevezte, de más alkalmakkor is meg tud nevettetni.
2. Badass és forrófejű, amilyennek egy shounen főhősnek lennie "kell", ennek ellenére logikai beállítottságúnak mondható, inkább hagyatkozik az eszére mint az érzéseire, és az agyát preferálja az öklével szemben, ami azért mondjuk például Natsu-ról, Eren-ről nem mondható el.
3. Ebből következik, hogy sokkal kidolgozottabb karakter egy átlag shounen főszereplőnél. Nem azért van tragikus múltja, hogy sajnálni tudjuk, hanem mert ez fontos szerepet játszik a történetben. Azért ez elég ritka jelenség. Ráadásul a saját hibája miatt lett olyan a helyzete, amilyen, nem pedig egy ötezred rangú főgonosz miatt vesztette el a végtagjait, és ez még valósághűbbé teszi.
4. Különleges és jó a karakterdizájnja. Az automail-je, a vörös köpenye és a szőke fonata ikonikusnak számít az animék világában.
5. Imádnivalóak Winry-vel, ez tagadhatatlan. Nem vagyok egy nagy shipper, de ez a pár egyszerűen tö-ké-le-tes. Ráadásul egy canon (hivatalos) ship-ről beszélünk.
Persze bőven lehetne még mást is felsorolni, de szerintem ezek a fő okok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!