Nektek a kis, vagy a nagy mellű anime karakterek a szimpatikusabbak?
Figyelt kérdés
Úgy is kérdezhetném, melyik jön be jobban?
Kinek mi?
2018. júl. 14. 08:04
1/9 anonim válasza:
Szerintem lényegtelen, a személyisége fontosabb. Ez most eléggé klisésnek tűnhet, de én így gondolom^^
2/9 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy a mell méret nem számít, a személyiség az, ami vonzóvá vagy antipatikussá tesz egy karaktert. De ha nagyon, nagyon választani kell, akkor a kis mellűeket választom. NEM mindegyikük, de többségében elviselhetőbb személyiséget kapnak és mellette kevésbé tárgyiasítottak, mint a gigacsöcsűek. A nagy mellekkel sincs semmi bajom, vonzóak számomra azok is, de akkor mellette legyen a karakter dekoratív és intelligens. (És lehetőleg felnőtt! Nem bírom a 10 éves fejű gigacsöcsű animegurl-okat :"D ) Szimpatikus, nagy mellű anime karakterek számomra például Hanako Koyanagi (Wotaku ni...), Shion Karanomori (Psycho - Pass)... És hirtelen nem is jut eszembe más, az utóbbi időből ez a két karakter maradt meg bennem, akiknek nagyobb a mellük.
3/9 anonim válasza:
Nem a mellük alapján szimpatizálok... Te meg jobb lenne ha igazi csajokat bámulnál.
4/9 anonim válasza:
High School DxD, Rias :D Egyértelmű.
5/9 anonim válasza:
Nekem a feszes "B"-s mellek tetszenek a legjobban
6/9 anonim válasza:
A szimpátia nem fizikai dolog, hogy egy karakterdizájn mennyire tetszik, nem csak a köbcentin (négyzetcentin?) múlik.
7/9 anonim válasza:
Nekem személy szerint a jól felépített, komplex és emberi anime karakterek a szimpatikusak.
De kinek mi
9/9 anonim válasza:
A nagyon nagy mellű és nagyon magas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!