Csak számomra jobb anime a Fumetsu no Anata e, mint az AoT, Naruto, BnHA, Bleach, vagyis a nagy magyar kedvencek?
lol nagy magyar kedvencek... inkább nagy világ kedvencek... ":S
elég jó a fuumetsu persze sokkal könnyebb minőségi storyt írni 24-50 résszel mint 200+ résszel és itt most a naruto one piece és bleachre értem
az aot és hero academia elég magasra teszik a lécet főleg az aot mert nincs szünet
de jobbnak nem nevezném mert mindegyik jó anime és más közönséget céloznak meg
Van olyan történet amihez ennyi rész kell!
Lásd
Tronok harca!
8 évad ami 73 részt csinalt meg és ezek mind 55-60 percesek!
Ami át számolva
Durván 219 anime részre jönne ki! És akkor itt mindegyik rész a minőség fellegvára (tudom utolso évad egy rakás fos!!!!! De mert csak nem a könyv szerint csináltak ja és még könyv sem volt…)
Animéknél ez azert könnyebb mert lehet 1-1 rész olyan ami a részleteket magyarázza el vagy kissé töltelék rész
A lényeg hogy a hosszu is lehet minőségi pl a naruto részei mind magyon minosegiek ha a filléreket nem nézzünk! (A fillerek is ki tesznek Déván 250 részt kb….!)
Ebben nagyot tévedsz 😂😅 ugye tudod hogy a naruto szinte a leghíresebb anime a világon? A játékokról nem is beszélek mert a legjobb anime játékok készültek belole!
A hype hidd el nem nagy hanem egyszerűen ennyien szeretik csak nézd meg hányan nézik meg indan vagy akar a youtubon 1-1 klipet!
A momoshikis harcot 48 million nézték meg a youtubon…
A one piecet sem nyomtak nálunk még is hatalmas nézettsége van ahogy a fairy tail-t sem
Na na álljunk csak meg. Teljesen megértem, ha nem mindenkinek tetszik a Naruto, de azért tucat shounennek nevezni, mikor a legmeghatározóbb volt a műfajon belül a Dragon Ball után? A jellegzetes témákat is tökéletesen körüljárja, lásd:
-Az erő hatalmas felelősséggel jár
-Az erőd miatt mindig lesznek olyanok, akik célba vesznek, és ha téged nem, akkor a szeretteidet, környezetedet fogják megölni.
-Felelős vagy a megvédésükért.
-Minél erősebb vagy, annál nagyobb a felelősség, minden gyenge iránt, akkor is ha ismeretlen.
-És lesznek olyanok akik saját céljaikra akarnak használni, amit nem szabad engedni.
Ezenkívül sem a világépítésre, sem a karakterekre nem lehet azt mondani, hogy átlagos vagy azon aluli. A harcjelenetek terén pedig talán minden idők legjobbja (a 2002-es sorozatban).
Pont azt írtam, hogy a Dragon Ball UTÁN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!