Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szereted-e a Pokémont, esetleg...

Szereted-e a Pokémont, esetleg nézed még napjainkban is?

Figyelt kérdés
Nekem kellemes nosztalgia, főleg az első pár évad áll hozzám közel meg az első 2 mozifilm még a 90- es évekből. Kíváncsi vagyok más hogy van ezzel.

2021. aug. 6. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sose néztem (kicsi koromban igen, de nem emlékszem sokra) viszont imádom a játékokat :)
2021. aug. 6. 10:32
 2/7 Krisipoke ***** válasza:
100%

Én a mai napig nagyon szeretem, de egyáltalán nem az animét. :D Pár éve újranéztem az első két évadot, és az első pár filmet, tehát amiket imádtam gyerekként, de sajnos nagyon látszik, hogy az a korosztály volt a célközönség. Persze, egy csomó dolog tök jó meg poénos bennük, de felnőtt szemmel egy csomó történet és konfliktus nagyon leegyszerűsített és bugyuta. Igazából ha nem lenne meg a nosztalgiafaktor, nem tudom, tudnám-e őket bármennyire is élvezni.

Az egyéb Pokémonos dolgokat, elsősorban a játékokat sokkal könnyebb felnőttként is értékelni szerintem. Még ha azokban is könnyebb a hibát felfedezni kicsit idősebben, a mai napig csinálnak olyan játékokat, amiben szerintem bárki örömét tudja lelni. Még ha a Sword/Shield lehetett volna jobb is, azért összességében az is egy jó játék volt, nem is beszélve a New Pokémon Snapről: messze nem kap annyi figyelmet, amennyit megérdemel, pedig a valah készült egyik legtöbb gondossággal és odaadással készült Pokémon játék, a mellékszálak között meg pláne.

2021. aug. 6. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem,de az 5.évadnál járok.
2021. aug. 6. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
kb. 10 évesen szerettem. Néhány éve megpróbáltam újranézni, de nem tudott már lekötni.
2021. aug. 6. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. aug. 6. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozok azokhoz akik inkább a játékokat szeretik.
2021. aug. 9. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Én sosem voltam oda a zsebszörnyekért, de megmondom őszintén, hogy Gengart kedvelem. :D Meg Passimiant is. Ezért nézem néha-néha a Pokémon utazásokat, mert mióta Ash fogott egy Gengart, néha szerepel ő is és ennek örülök. A régebbi évadokban nagyon ritkán szerepelt. Úgy tudom, Gengar kezd olyan népszerű lenni, mint Charizard vagy Eevee, ezért remélem, hogy a következő (másik régiós) évadokban is fog szerepelni. Ash nem hagyhatja csak úgy Galarban az ő Gengarját, mivel őt az előző edzője otthagyta és ez nagyon rossz volt neki.
2021. okt. 1. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!