Sic Semper Tyrannis kérdése:
Top 3 techno DJ napjainkban?
Figyelt kérdés
Szerintem:
1. Amelie Lens
2. Xenia UA
3. Tigerhead
Egyáltalán van még valaki, aki hallgatja ezt a stílust, vagy csak én vagyok ilyen elborult? :D
2021. jún. 6. 07:31
1/5 anonim válasza:
Inhalt Der Nacht talán a legjobb napjainkban.
2/5 anonim válasza:
Nem vagy "elborult", de én nem szeretem a techno-t. Számomra túl unalmas. Én house-t hallgatok.
3/5 anonim válasza:
Amelie Lens,Nina Kraviz,Boris Brejcha,Astrix,Xenia UA,AIROD
4/5 anonim válasza:
Nos nagyon nem mindegy hogy az adott illetőt olyan szemmel nézzük, hogy élő mixeket hallgatunk ami 1-2 órás vagy 5-6 perces saját vagy kevert mixeket.
Ha élő szettek tekintetében akkor egyértelműen Amelie Lens, Charlotte de Witte és Xenia
Ha rövid amolyan hallgassunk meg egy zenét jelleggel, akkor pedig Klangkuenstler (bár ő hosszú live szettekben is odab*sz, T78 illetve Stan Christ (kár hogy neki csak néhány zenéje van)
5/5 A kérdező kommentje:
Ha valóban ÉLŐ techno zenét szeretne valaki, akkor íme:
https://www.youtube.com/watch?v=1jQ6mUVdHAU&t=2025s&ab_chann..
2021. aug. 1. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!